Računalništvo, telefonija
04.04.2012 15:23

Deli z drugimi:

Share

Mobilna pisarna na terenu, odročnih krajih in celo na počitnicah.

Ob nenehnem hitrem tempu našega vsakdanjika se pojavlja potreba po vedno večji mobilnosti ne le posameznika ampak tudi naprav in tehnologije , ki omogočajo delo na terenu, odročnih predelih, tujini ali celo na počitnicah.
MU372-L01
MU372-L01

MU372-L01 je HSPA/UMTS/EDGE/GPRS 2100 MHz USB modem z integrirano podporo zvoka vsakemu uporabniku s tehnologija HSUPA/HSDPA in hitrostjo prenosa do 7,2 Mbit/s, omogoča, mobilnost, brezžično povezavo in dostop na splet s kvaliteto in hitrostjo ADSL žične povezave. Brskajte po spletu, preverite domačo in službeno e-pošto, pišite, sporočajte in se obenem pogovarjajte po telefonu. Tehnologija HSUPA omogoča prenos video posnetkov, fotografij in večjih dokumentov na splet s hitrostjo do 5.76Mbit/s tako, da vaš prenosni računalnik postane prava mobilna pisarna s kompletno programsko opremo, kjer so vse operacije enostavne in intuitivne. Nastavstavitve in oblikovanje internetnih profilov je tako enostavno, kot bi poslali SMS.

Smodejni postopek namestitve za Windows in Mac OS X, zahvaljujoč podpori Zero-CD namestitev, ne zahteva CD-ROM-a in omogoča takojšnjo uporabo ob vsaki priložnosti. Poleg internetne povezave MU372-L01 omogoča tudi klicanje in sprejemanje klicev kot navaden prenosni telefon z uporabo mikrofona in zvočnika (ali multimedijskih slušalk).

Tako vam ta mala napravica omogoča mobilnost in široko polje uporabe, več opravil naenkrat in hitrost žične povezave ADSL .

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELPREMA d.o.o., eMundia.si
Za več informacij so vam na voljo pri ELPREMA d.o.o., eMundia.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

elprema d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELPREMA d.o.o., eMundia.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku