Prenosni računalniki
02.03.2011 06:24
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

MSI predstavil evolucijo dvozaslonskega tabličnega računalnika

Dvozaslonski tablični računalnik z značajem!
Dvozaslonski tablični računalnik z značajem!

Pri podjetju MSI so tokrat prišli na svoj račun tisti, ki prisegajo na tablične računalnike. Računalniški gigant je namreč za letošnjem sejem CeBIT pripravil evolucijo tabličnega računalnika. Ta je opremljen z dvema širokokotnima na dotik občutljivima zaslonoma, ki ju lahko na sila preprost način ločimo. Na ta način postane tablični računalnik MSI Dual Pad kot nalašč za delo na terenu ali preživljanje prostega časa v naravi.

Na dotik občutljiva zaslona s 10,1-palčno oziroma 25,6-centimetrsko diagonalo in razmerjem stranic 16:10 precej olajšujeta delo in pohitrita vsakdanja opravila. K temu pomemben delež prispevata še navidezna računalniška tipkovnica in miška. Novi tablični računalnik MSI Dual Pad je torej pisan na kožo predvsem tistim uporabnikom, ki želijo uživati v najnaprednejših spletnih in računalniških aplikacijah, izpopolnjenih z edinstvenim in nadvse všečnim uporabniškim vmesnikom.

Tablični računalnik MSI Dual Pad se lahko pobaha še z energijsko varčnim Intelovim procesorjem Atom Z530 in Microsoftovim operacijskim sistemom Windows 7 Home Premium. Kar je pri novincu slabo je to, da ga še ni mogoče kupiti v prosti prodaji, saj gre šele za idejno zasnovo. Ker so bili obiskovalci letošnjega računalniškega sejma CeBIT nad njim zelo navdušenim, obstaja zelo velika verjetnost, da ga bo podjetje MSI ponudilo v prodajo še pred koncem leta.


Prijavi napako v članku