Telefoni
17.08.2020 09:08
Posodobljeno 10 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Motorola Razr 2 bo javnosti predstavljena …

Novi Motorola Razr 2 naj bi bil še boljši od predhodnika.
Novi Motorola Razr 2 naj bi bil še boljši od predhodnika.

Če obožujete prepogljive pametne mobilne telefone, se zagotovo spomnite, da je konec lanskega leta podjetje Motorola ponudilo v prodajo enega najboljših prepogljivih pametnih telefonov Android doslej. Preklopni Motorola Razr je namreč navdušil mnoge, saj je, ko je prepognjen, kvadratne oblike, kar pomeni, da se povsem prilega žepu hlač ali majice. Novi Motorola Razr 2 naj bi bil še boljši, zato številni že z nestrpnostjo pričakujejo, kdaj bo novost na voljo v prosti prodaji.

Na srečo se bo to zgodilo kmalu, saj bo pametni mobilni telefon Motorola Razr 2 uradno predstavljen 9. septembra letos. To dejansko pomeni, da bo novost naprodaj še pred pričetkom letošnje jeseni. Maloprodajna cena novosti pa vsaj zaenkrat ostaja skrivnost.

Kljub temu verjamemo, da cena pametnega telefona Motorola Razr 2 ne bo ravno nizka. Naprava bo namreč opremljena s 15,7-centimetrskim oziroma 6,2-palčnim zaslonom OLED, vgrajenim pomnilnikom kapacitete 256 gigabajtov za shranjevanje podatkov in podporo za dve telefonski kartici SIM, preračunavanju podatkov naj bi bil kos zmogljiv mobilni procesor Qualcomm Snapdragon 765G v navezi z osmimi gigabajti sistemskega pomnilnika. To pomeni, da bo novost zagotavljala tudi povezljivost v mobilna omrežja 5G.

Na vgrajenem pomnilniku pametnega mobilnega telefona Motorola Razr 5G bo nameščen mobilni operacijski sistem Android 10, certifikat IP68 pa bo zagotavljal odpornost na prah in vodo. Dovolj dolgo avtonomijo delovanja naj bi mu zagotavljala baterija kapacitete 2.845 miliamper ur s podporo za sistem hitrega polnjenja (18 vatov). Za zajem sebkov naj bi bila na voljo spletna kamera ločljivosti 20 milijonov slikovnih točk, zajem kakovostnih fotografij in videoposnetkov pa naj bi omogočilo slikovno tipalo Samsung ISOCELL Bright GM1 ločljivosti 48 milijonov slikovnih točk. Novi Motorola Razr 5G bo, kot že rečeno, predstavljen 9. septembra letos.


Prijavi napako v članku