Telefoni
04.09.2010 12:12

Deli z drugimi:

Share

Motorola pripravila zmogljiva telefona Milestone 2 in Defy

Motorola je pripravila dva konkurenčna mobilnika.
Motorola je pripravila dva konkurenčna mobilnika.

Proizvajalec mobilnih telefonov Motorola je pripravil za trg zanimiva mobilnika Milestone 2 in Defy. Milestone 2 bo glede na videno precej konkurenčen mobilnikom, kot so iPhone 4, Samsung Galaxy S ter HTC Desire. Gre za evropsko različico mobilnika DROID 2, za razliko od njega pa se lahko pohvali tudi s kvalitetnim 720p snemanjem video posnetkov. Tudi Defy bo ponudil precej dobre karakteristike, a je vprašanje, če se bo prodajal tako dobro kot Milestone 2, saj je namenjen prav posebnemu profilu ljudi.

Mobilni telefon Milestone 2 poleg 720p snemanja krasijo tudi operacijski sistem Android 2.2 Froyo z grafičnim vmesnikom MOTOBLUR, zmogljiv 1-GHz procesor, ki mu je v podporo 512 MB pomnilnika, ter možnost slikanja s 5 MP fotoaparatom . Vsi kupci bodo ob nakupu telefona prejeli tudi 8 GB veliko microSD kartico, ki bo marsikomu povsem zadostovala, tisti bolj zahtevni, pa bodo lahko v telefon dokupili in vtaknili tudi kartice z do 32 GB prostora. Omenimo tudi, da mobilnik podpira 3G omrežje ter Wi-Fi (802.11n).

Defy bo zelo primeren za vse tiste, ki iz takšnega ali drugačnega razloga potrebujejo mobilnik, ki mu ne pride do živega prah, voda, praske ali padec na tla. Poleg vsega naštetega pa Defy krasi tudi precej velik 3,7-palčni (9,4 centimetra) zaslon z resolucijo 854 x 480, fotoaparat s 5 MP, operacijski sistem Android 2.1 (MOTOBLUR), 800 MHz procesor ter s prednaložena aplikacijo za lažje pisanje sporočil Swype.

Tako enega kot drugega lahko pričakujemo na prodajnih policah širom Evrope v zadnji četrtini leta.

Vas zanima več iz te teme?
Motorola telefoni

Prijavi napako v članku