Telefoni
04.06.2014 23:05
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Mobilnik Android za 8.300 evrov!

Za prestižni mobilnik Android Signature Touch je potrebno odšteti kar preračunanih 8.300 evrov!
Za prestižni mobilnik Android Signature Touch je potrebno odšteti kar preračunanih 8.300 evrov!

Ker »poceni« pametni mobilni telefoni niso pisani na kožo bogatim in petičnežem, je podjetje Vertu zanje pripravilo nadvse prestižni mobilnik Android Signature Touch. Novost je bila pripravljena skupaj z inženirji fotografskega podjetja Hasselblad in bo prvim kupcem na voljo že v mesecu juniju. Zato ne preseneča, da je eden izmed glavnih adutov prestižnega mobilnika vrhunski digitalni fotoaparat ločljivosti 13 milijonov točk, opremljen z dvema bliskavicama LED, za spletne konference pa je na voljo kamera ločljivosti 2,1 milijona točk.

Pametni mobilni telefon Vertu Signature Touch prepriča tudi po strojni plati, saj je opremljen s 4-jedrnim procesorjem Qualcomm Snapdragon 800 frekvence 2,3 gigahercev, vgrajenim pomnilnikom kapacitete 64 gigabajtov, baterijo kapacitete 2.275 miliamprskih ur in podporo za brezžično polnjenje preko standarda Qi. Za izris kakovostnih slik je na voljo zaslon s 4,7-palčno diagonalo ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk zaščiten s safirnim stekom, medtem ko prestižno ohišje v debelino meri zgolj 10,6 milimetrov. Ker je mobilnik sestavljen ročno, je njegova kakovost nadpovprečna.

Na prestižnem mobilniku Vertu Signature Touch je nameščen mobilni operacijski sistem Android 4.4 KitKat, za kakovostno predvajanje zvoka pa skrbi napredni zvočniški sistem Bang&Olufsen. Zaradi tega niti ne preseneča, da je za nakup novinca onkraj luže potrebno odšteti kar preračunanih 8.300 evrov. V ceno je seveda vključena tudi naročnina na storitev Vertu Concierge, ki uporabniku nudi pomoč pri rezervaciji hotelov ali letalskih vozovnic kjerkoli in kadarkoli.


Prijavi napako v članku