Telefoni
29.12.2015 13:51

Deli z drugimi:

Share

Mobilni telefon LG V10 z dvema zaslonoma ustvarjen za mlade!

Pametni telefon LG V10 z dvema zaslonoma je takoj prepričal uporabnike storitev mobilne telefonije.
Pametni telefon LG V10 z dvema zaslonoma je takoj prepričal uporabnike storitev mobilne telefonije.

Podjetje LG Electronics je pred kratkim ponudilo v prodajo izdelek, ki prinaša nekaj svežine na zdolgočasen trg mobilne telefonije. Njihov mobilni telefon s prodajno oznako V10 je namreč opremljen s kar dvema prednjima zaslonoma, ki precej izboljšata uporabniško izkušnjo. Glavni zaslon je opremljen s kar 5,7-palčno (14,5-centimetrsko) diagonalo visoke ločljivosti, medtem ko se za prikaz informacij aktivira manjši zaslon z 2,1-palčno (5,3-centimetrsko) diagonalo.

Pametni mobilni telefon LG V10 so mladi ameriški uporabniki storitev mobilne telefonije hitro pograbili, saj so v 45 dneh skupno kupili 450 tisoč naprav oziroma 10 tisoč mobilnih telefonov na dan. Za nakup novosti so se večinoma odločali uporabniki starosti od 25 let do 35 let. Novi LG V10 je dejansko predstavljal kar 37 odstotkov celotne prodaje pametnih mobilnih telefonov v ZDA.

Uporabnike storitev mobilne telefonije je pri pametnem mobilnem telefonu LG V10 poleg dveh zaslonov prepričala še dovolj zmogljiva strojna oprema. Inženirji so novost namreč opremili s procesorjem Qualcomm Snapdragon 808 (MSM8992) s frekvenco 1,44 gigaherca in sredicami Cortex A57, štirimi gigabajti sistemskega pomnilnika in vgrajenim pomnilnikom z do 64 gigabajti prostora. Tega je seveda mogoče razširiti s pomnilniško kartico microSD, in sicer do kapacitete 128 gigabajtov.


Prijavi napako v članku