Triki in nasveti
21.09.2013 10:57
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Mobilni pisarniški paket Quickoffice brezplačno z 10 gigabajti oblačnega prostora!

Podjetje Google je izjemno uporabni pisarniški paket Quickoffice ponudilo v brezplačen prenos tako za uporabnike mobilnikov kot tablic Android in iOS. To je razveselilo mnoge, saj lahko z njim na sila enostaven način ustvarjamo in urejamo dokumente, preglednice in predstavitve.
Izjemno uporabni mobilni pisarniški paket Google Quickoffice je odslej na voljo brezplačno!
Izjemno uporabni mobilni pisarniški paket Google Quickoffice je odslej na voljo brezplačno!

Googlov mobilni pisarniški paket Quickoffice je med uporabniki pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Android in iOS izjemno priljubljen, saj lahko z njim na sila enostaven način ustvarjamo in urejamo dokumente, preglednice in predstavitve. Medtem ko je bilo doslej za polno inačico potrebno odšteti preračunanih 15 evrov, je ta odslej na voljo povsem brezplačno. To bo zagotovo razveselilo mnoge uporabnike mobilnih naprav Android in iOS, saj lahko z njim urejamo tudi dokumente izdelane v Microsoftovem pisarniškem paketu Office, prebiramo dokumente PDF in delimo vsebino z drugimi uporabniki.

Z namestitvijo Googlovega mobilnega pisarniškega paketa Quickoffice nikakor ne gre odlašati, saj če bomo to storili do 26. septembra, bomo s strani računalniškega giganta za kar dve leti prejeli 10 gigabajtov brezplačnega oblačnega prostora za shranjevanje dokumentov, preglednic in predstavitev. Brezplačni Quickoffice je za uporabnike pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Android na voljo za prenos s klikom na spletno povezavo http://goo.gl/ggMdmN, za uporabnike mobilnih naprav iOS pa na naslovu http://goo.gl/lMSMV6. Če pa boste pri namestitvi ali uporabi brezplačnega mobilnega pisarniškega paketa Quickoffice naleteli na nepričakovane težave, se po pomoč in nasvete lahko seveda kadar koli zatečete na Forum Računalniških novic (http://goo.gl/bBIpG).


Prijavi napako v članku