Računalništvo, telefonija
16.12.2019 06:30

Deli z drugimi:

Share

Mobilni brskalnik Samsung odslej primeren tudi za najzahtevnejše!

Mobilni brskalnik Samsung odslej primeren tudi za najzahtevnejše!
Mobilni brskalnik Samsung odslej primeren tudi za najzahtevnejše!

Čeprav kot uporabniki mobilnih naprav Android pogosto nismo preveč zadovoljni s prednameščenimi mobilnimi aplikacijami, so te pogosto precej boljše od tistih, ki jih najdemo na spletnem portalu Google Play. To pa nikakor ne drži za novo različico mobilnega spletnega brskalnika Samsung Internet Browser, saj so programerji podjetja Samsung tu naredili več kot odlično delo. Ta je namreč pri delovanju zanesljiv in hiter ter »porabi« manj podatkovnega prometa.

Prenovljeni mobilni spletni brskalnik Samsung Internet Browser prinaša številne nove možnosti, ki bodo zagotovo razveselile tudi najzahtevnejše uporabnike. Novi Samsung Internet različica 11 je namreč opremljen z možnostjo uporabe razširitev. Nova možnost je združljiva z razširitvami, ki jih že uporabljata mobilna spletna brskalnika Firefox in Chrome, saj Samsung Internet Browser temelji na enakem spletnem pogonu kot konkurenčna mobilna spletna brskalnika.

Razširitve v okviru mobilnega spletnega brskalnika Samsung je mogoče namestiti preko menija Add-ons, celoten postopek pa je nadvse hiter in enostaven. Nova različica spletnega brskalnika Samsung Internet Browser se ponaša tudi s povsem prenovljenim vgrajenim bralnikom kod QR. Ta je uporabnikom dosegljiv kar preko namenske ikone v naslovni vrstici brskalnika. Tu je treba omeniti še nov način upravljanja z obvestili, izboljšanje upravljanja zavihkov na tabličnih napravah in možnost spreminjanja imena spletne strani, ki je dodana na začetni zaslon.

Prenovljeni mobilni spletni brskalnik Samsung Internet Browser je trenutno na voljo le za uporabnike pametnih mobilnih telefonov in tabličinih računalnikov Android. Na njih mora biti nameščen mobilni operacijski sistem Android 10 s prirejenim grafičnim vmesnikom One UI 2.


Prijavi napako v članku