Računalništvo, telefonija
08.12.2010 16:32
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Revolucionarna miniaturna oblika zvočnikov

Do sedaj smo lahko izbirali zgolj vrhunski zvok iz relativno velikih zvočnikov ali elegantne sisteme mini zvočnikov z nekoliko bolj umetnim zvokom, zaradi česar pa nam ob poslušanju glasbe nikoli ne zaigra srce.
MINX by CAMBRIDGE AUDIO
MINX by CAMBRIDGE AUDIO

Z Minxom se je vse to spremenilo in njegova nova, revolucionarna oblika omogoča, da lahko prvič zares občutite resnično kakovost in uglajenost hi-fi zvočnikov pretresljivo majhnih dimenzij. Z Minxom glasba, filmi, šport in televizijske oddaje oživijo na način, ki ga ni bil do sedaj sposoben še noben miniaturni zvočnik.

Minxove značilnosti in prednosti

Diskreten, eleganten, visoko zmogljiv sistem, ki združuje močne nizko-tonske zvočnike in enostavno povezljive satelitske zvočnike z vrhunsko BMR Balanced Mode Radiator tehnologijo, ki ustvarja izjemno zvočno kuliso. Dva satelitska in tri nizko-tonske zvočnike lahko združite v idealno rešitev za vsak dom – od luksuznega stanovanja do velikega domačega kina.

Diskreten, eleganten, visoko zmogljiv sistem, ki združuje močne nizko-tonske zvočnike in enostavno povezljive satelitske zvočnike z vrhunsko BMR Balanced Mode Radiator tehnologijo, ki ustvarja izjemno zvočno kuliso.

Dva satelitska in tri nizko-tonske zvočnike lahko združite v idealno rešitev za vsak dom – od luksuznega stanovanja do velikega domačega kina.

Minx navdušuje s svojo minimalistično podobo, miniaturnimi merami in malo zavzetega prostora – najmanjši satelit Min10 meri samo 8 x 8 cm, X200 sub pa zgolj 21 x 21 cm! Lepo oblikovani satelitski zvočniki Minx:

  • so na voljo v dveh velikostih,
  • prevlečeni so s sijočim lakom v črni ali beli barvi, ki je odporen na praske,
  • Minx je plod najnovejših dognanj na področju akustike. Tehnologija BMR – Balanced Mode Radiator, uporablja en sam, ploščat zvočnik, ki proizvaja široko paleto zvokov z izjemno razpršitvijo zvoka,
  • imajo širok frekvenčni razpon med 130 Hz in 20 kHz za popolno integracijo,
  • oblikovno ujemajoči aktivni nizko-tonski zvočniki,
  • trije modeli 200W, 300W in 500W,
  • močan DSP omogoča globoke nizke tone z malo popačenja zvoka,
  • izjemo majhen in eleganten,
  • prestižnega videza,
  • lahko ga pritrdite na zid ali postavite na mizo, na voljo je tudi široka paleta montažnih dodatkov – namizno stojalo, vrtljivi stenski nosilci in talna stojala.

Minx sistemi

Izbira popolnega Minxovega sistema je izjemno enostavna. S široko izbiro od 2.1 stereo sistema do večkanalnega sistema Minx nudi vse, kar bi si lahko zaželel vsak avdiofil, ki mu stil veliko pomeni, kot tudi najbolj zahteven navdušenec nad domačim kinom. Satelitski zvočnik z enojno in in dvojno membrano lahko postavite v čisto vsak prostor. Kljub temu, da meri samo 8 cm2, majhni Min10 nudi neverjetno dobro zvočno kuliso in široko razpršitev zvoka. Min20 z dvojno konfiguracijo membrane BMR dvigne kakovost zvoka na višjo raven s še večjo močjo in večjim dinamičnim razponom, zaradi česar je idealna izbira za večje prostore. Minx navdušuje s svojo minimalistično podobo, miniaturnimi merami in malo zavzetega prostora – najmanjši satelit Min10 meri samo 8 x 8 cm, X200 sub pa zgolj 21 x 21 cm! Lepo oblikovani satelitski zvočniki Minx:

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TIFT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TIFT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TIFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ANNI d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 580 08 00
Podjetje Anni, d. o. o., je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že praktično od samega začetka. Brez pretirane hvale lahko rečemo, da svoje delo opravljajo dobro, saj ... Več
Zlati partner

Endava

, ,
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več
Zlati partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več