Tablični računalniki
17.02.2014 06:06

Deli z drugimi:

Share

Microsoft z vsemi topovi še nad iPad

Microsoftov najnovejši reklamni oglas poskuša kupce prepričati, da njegov tablični računalnik Surface 2 za manjšo ceno nudi veliko več kot Applov iPad.
Microsoft verjame, da je njegov tablični računalnik Surface 2 vsaj za razred boljši od Applovega iPada.
Microsoft verjame, da je njegov tablični računalnik Surface 2 vsaj za razred boljši od Applovega iPada.

Microsoft je decembra lani pričel ofenzivo nad tablične računalnike Galaxy Tab podjetja Samsung, ki so glavna prepreka za uspešno prodajo njegovih tablic Surface 2 (http://bit.ly/MSvsSam). Pred kratkim pa se je podjetje iz Redmonda spravilo še nad Applove tablične računalnike iPad. Microsoft je namreč prepričan, da je tablica iPad občutno predraga za tisto kar ponuja in da lahko kupec z nakupom tabličnega računalnika Surface dobi precej več.

Microsoftov reklamni oglas zoper Applov tablični računalnik iPad se v celoti »vrti« okoli kupca ki je nenadoma spoznal, da mu tablični računalnik Surface 2 nudi veliko več kot iPad. Microsoftova tablica je namreč opremljena s pisarniškim paketom Office in programom Skype ter za shranjevanje podatkov nudi kar 200 gigabajtov prostora. Tu vsekakor ne gre spregledati vmesnika USB, saj ta namreč omogoča priklop večjega števila zunanjih naprav, in sicer od pomnilniškega ključka USB do digitalnega fotoaparata.

Microsoftov reklamni oglas zoper Applov tablični računalnik iPad si lahko ogledate spodaj oziroma s klikom na spletno povezavo http://bit.ly/MSvsIPAD.


Prijavi napako v članku