Računalništvo, telefonija
26.11.2014 14:09

Deli z drugimi:

Share

Microsoft s partnerji ustvarja največji slovenski selfie

Microsoft s partnerjema Asus in Big Bang vabi k sodelovanju pri ustvarjanju največjega slovenskega selfija. Za vsak prispevan selfie bodo podarili 50 centov Zvezi prijateljev mladine Slovenije.

Si za selfie? #1TBSLO
Si za selfie? #1TBSLO

Microsoft skupaj s partnerjema Asus in Big Bang v predprazničnem času vabi k sodelovanju pri ustvarjanju največjega slovenskega selfija. Vse do 15. januarja 2015 bodo na spletni strani zbirali fotografije, ki jih bodo ob koncu akcije oblikovali v kolaž največjega slovenskega selfija. Vsi, ki bi želeli sodelovati v akciji, lahko svoje fotografije objavijo tudi na Twitterju in Instagramu s pripisano oznako #1TBSLO ali jih pošljejo na naslov selfie1TBSLO@outlook.com. Sodelujoči se bodo ob koncu akcije potegovali za nagrade. Trije najbolj izvirni selfiji po izboru žirije bodo nagrajeni s telefoni Nokia Lumia, še dodatnih 20 pa bodo nagradili z računalniškimi dodatki.

Predpraznična akcija ustvarjanja največjega slovenskega selfija ima tudi dobrodelni namen. Za vsako fotografijo, naloženo na tej povezavi, bodo Microsoft, Asus in Big Bang prispevali 50 centov v dobrodelne namene. Cilj je zbrati 10.000 evrov, ki jih bodo podarili Zvezi prijateljev mladine Slovenije (ZPMS). Na ZPMS bodo denar porabili za programe, katerih namen je omogočiti srečno otroštvo in enake možnosti vsem otrokom v Sloveniji. Hkrati s finančno donacijo bodo ZPMS podarili še deset tablic ASUS Transformer Book T100 z operacijskim sistemom Windows. Selfiji se zbirajo v storitvi OneDrive.


Fotografije za največji slovenski selfie se zbirajo v storitvi OneDrive. Eden od ciljev kampanje je namreč tudi ugotoviti, koliko prostora predstavlja 1 TB. Uporabniki storitve Office 365 brezplačno dobijo 1 TB prostora za shranjevanje podatkov v storitvi OneDrive. Ali lahko Slovenija v mesecu in pol napolni 1 TB prostora s fotografijami? Gre za ogromno prostora za shranjevanje podatkov, ki ga doseže le malokdo od uporabnikov. Da pa bi bili uporabniki povsem brez skrbi glede prostora, ki ga rabijo za shranjevanje vsebin, bo s 1. januarjem 2015 v okviru storitve Office 365 brezplačno na voljo neomejen prostor v storitvi OneDrive.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MICROSOFT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MICROSOFT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Microsoft

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MICROSOFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku