Triki in nasveti
07.08.2016 11:30

Deli z drugimi:

Share

Microsoft najavil še dve večji nadgradnji za Windows 10!

Microsoft najavil še dve večji nadgradnji za Windows 10!
Microsoft najavil še dve večji nadgradnji za Windows 10!

Na začetku avgusta je podjetje Microsoft ponudilo v prenos eno največjih nadgradenj za operacijski sistem Windows 10, ki prinaša vrsto nadvse uporabnih izboljšav (bit.ly/Windows-10-Anniversary-Update-RN). Nadgradnjo Windows 10 Anniversary Update so pričakovano najprej prejeli uporabniki namiznih in prenosnih računalnikov, nekoliko kasneje pa bo ta seveda na voljo še za pametne mobilne telefone Windows Phone, igralno konzolo Xbox One in večpredstavnostna očala HoloLens. Za naslednje leto pa je podjetje Microsoft že napovedalo prihod dveh večjih nadgradenj za Windows 10, ki bodo za uporabnike operacijskih sistemov Windows 10 tako kot nadgradnja Anniversary Update v celoti brezplačne.

Prva naslednja večja nadgradnja za Windows 10 bo na voljo na začetku naslednjega leta, nastaja pa pod razvojno oznako Redstone 2. Novost bodo v nekaj mesecih prejeli na preizkušnjo člani programa Windows Insider, z namenom, da se ta izboljša pred splošno razpoložljivostjo. Trenutno žal še ni znano, kakšne novosti naj bi vključevala nadgradnja Redstone 2, nedvomno pa bo šlo za spremembe, ki jih bomo zlahka vzljubili. Mnogi verjamejo da bo novost na voljo skupaj z novo družino računalnikov Microsoft Surface, kar pomeni, da bo ta še posebej prilagojena delu z mobilnimi napravami, ki razpolagajo z zasloni na dotik.

Naslednjo večjo nadgradnjo z razvojno oznako Redstone 3 pa se pričakuje konec pomladi ali začetek poletja leta 2017. Tudi ta naj bi uporabnikom operacijskega sistema Windows 10 prinesla bogato paleto uporabnih novosti, ki bodo izboljšale uporabniško izkušnjo osebnih računalnikov in mobilnih naprav. Računalniške novice bodo novi nadgradnji za Windows 10 spremljale od blizu in vas obveščale o vseh pomembnejših novostih.


Prijavi napako v članku