Računalništvo, telefonija
23.07.2008 09:11
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Microsoft nagradil Pinnacle

Družba Pinnacle Systems, Inc., oddelek za uporabnike družbe Avid Technology, Inc. razširja svojo strategijo, ki se je doslej osredotočala na izdelavo programske opreme enostavne za uporabo, tudi na tržišče z uporabniki, ki nimajo izkušenj za video urejanje, a želijo popolnoma izkoristiti možnosti, ki so jim omogočene s preprostimi, a močnimi urejevalnimi orodji.

Družba Pinnacle Systems je znana predvsem po inovativnih, a zelo enostavnih rešitvah, vključno s programsko opremo Pinnacle Studio, ki je prva izbira pri uporabnikih video urejevalnih rešitev v Združenih državah Amerike in v večjih evropskih državah. Prednosti rešitev družbe Pinnacle Systems so prepoznali tudi vodilni v industriji, kot je Microsoft, ki je pred kratkim imenoval Pinnacle za najboljšega finalista nagrade “Microsoft Partner of the Year Global ISV Consumer Special Recognition Award”.

Inovativna nova Pinnacle Studio različica 12 gradi na teh spoznanjih. Z novo možnostjo Pinnacle Montage, odličnimi učinki in možnostmi za animiranje, ki so bile prej na voljo le profesionalcem, so sedaj na voljo vsem v obliki predlog, ki so enostavne za uporabo in učenje. Poleg tega, revolucionarna – in brezplačna – možnost VideoSpin družbe Pinnacle Systems omogoča “YouTube generaciji”, da izkoristijo prednosti hitrega in enostavnega video urejanja ter možnost objave z enim klikom na spletne strani.

Ta nova orodja olajšajo izdelavo filmov uporabnikom vseh starosti in jim omogočijo, da izkoristijo digitalne medijske možnosti lastnih PC računalnikov – dejstvo, ki ga je priznala družba Microsoft, ko je podelila družbi Pinnacle Systems naziv “finalist for Partner of the Year”. Poleg tesnega sodelovanja z družbo Microsoft za pridobitev certifikatov za operacijski sistem Windows XP in nato Windows Vista, je bila družba Pinnacle Systems tudi zgodnji partner pri pomembnih iniciativah, kot so Microsoft Crossfader in www.ultimatePC.com; storitvah, ki jih je družba Microsoft predstavila letos za uporabnike operacijskega sistema Windows Vista Ultimate.


Prijavi napako v članku