Računalništvo, telefonija
05.11.2012 11:44

Deli z drugimi:

Share

McAfee – IT Varnost naslednje generacije

McAfee - IT Varnost naslednje generacije
McAfee - IT Varnost naslednje generacije

Danes se soočamo z vse večjimi izzivi pri vzpostavitvi primerne varnostne politike v informacijskih okoljih. Tehnologije in načini komuniciranja se spreminjajo vse hitreje in od skrbnikov IT-sistemov zahtevajo kompleksno prilagajanje parametrov IT-varnosti. Tradicionalne varnostne rešitve preprosto niso več kos zahtevnim varnostnim politikam.

Prepoznajte in ustavite grožnje še preden bi te našle pot v vaše omrežje ali podjetje. Za izbrane IT-strokovnjake pripravljamo brezplačni dogodek IT-varnost naslednje generacije, ki se bo 8. novembra 2012 med 8:30 in 12:30 odvijal v hotelu Plaza (Bratislavska 8, 1000 Ljubljana). Predstavili vam bomo tudi varnostne rešitve McAfee naslednje generacije ter dva primera dobre prakse v slovenskih podjetjih Iskratel in Elektro distribucija Slovenije.


Agenda:

8:30 – 9:00 | Registracija udeležencev, sprejem

9:00 – 9:10 | Uvod Aleksej Kranjec (HC Center)

9:10 – 10:00 | McAfee Security Connected – Next Generation Security (v angleščini) Tamas Barna (McAfee)

10:00 – 10:15 | Odmor

10.15 – 10.45 | Zakaj imamo McAfee v Iskratel skupini že več kot 10 let? Anton Kavcic (Iskratel, RC IKT)

10.45 – 11.15 | Vpeljava McAfee zaščite elektronske pošte v omrežje Elektro distribucij Slovenije (EDS) Marko Herman (Informatika) in Robert Puh (HC center)

11:15 – 12:15 | Pogostitev in zaključek

Dogodek je ob predhodni prijavi brezplačen, število mest je omejeno. Vsak udeleženec prejme tudi praktično darilo. Informacije in prijave >>

Veselimo se srečanja z vami, HC Center d.o.o.

Intel in McAfee

Intel je že dobro leto lastnik podjetja McAfee, rezultat skupnega razvoja so nove revolucionarne tehnologije, ki bodo po napovedih obeh družb pometle z novimi še neznanimi napadi. Ne bodo delovale po principu tradicionalnega prepoznavanja vzorcev škodljive programske opreme, temveč na čisto novih principih, o katerih bomo več slišali tudi na dogodku IT varnost naslednje generacije.

Gartner in McAfee

McAfee je postavljen kot vodilni ponudnik v Gartner Magic Quadrantu za Secure Web Gateway, Intrusion prevention system, Endpoint Encryption, Endpoint Protection, Mobile Security, Nitro, Vunelaribility management, idr.

McAfee v Sloveniji

Halcom d.d., Assistance Coris d.o.o., First Data International, SID Banka d.d.

McAfee v EU

Volkswagen Group, Deutsche Telekom AG, MOL Hungarian Oil and Gas Public Limited Company, Raiffeisen Bank International AG

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku