Računalništvo, telefonija
Igre
30.05.2023 12:30
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

»Marvel’s Spider-Man 2 prihaja kmalu«

Insomniac obljublja, da bodo kmalu razkrili več informacij o izidu igre Marvel's Spider-Man 2, potem ko so na prireditvi PlayStation Showcase predstavili spektakularen napovednik.

Oboževalci so več mesecev nestrpno pričakovali več informacij o nadaljevanju igre, odkar je bila prvič predstavljena leta 2021, vendar razen nekaj govoric, marketinških besed razvijalca in namigovanj nekaterih medijev (novi strip in prihajajoči film Spider-Man: Across the Spider-Verse), ni bilo veliko podrobnosti.

Suša se je končala pred kratkim na dogodku PlayStation Showcase, ki se je končal z novim napovednikom zgodbe in poglobljenim vpogledom v igralne mahanike igre Marvel’s Spider-Man 2. V tem vznemirljivem delu je bilo nazadnje potrjeno, da bo Peter Parker res uporabil ikonično črno Symbiote obleko, skupaj z bolj agresivnim slogom bojevanja, ki temelji na Symbiote lovkah, in temnejšo naravo, ki se ujema z njegovo preobrazbo in splošnim tonom zgodbe.

Oboževalci so prav tako dobili več prizorov Milesa Moralesa med napetim begom pred Kuščarjem (Lizard). Pojavil se je tudi Kraven The Hunter, ki se je s svojo vojsko napotil v New York v iskanju največjega ulova doslej.

Nov napovednik za igro Marvel’s Spider-Man 2 je razkril veliko o prihajajoči pustolovščini, vendar ena stvar še vedno ostaja v temi – to je natančen datum izida igre. Kmalu po predvajanju PlayStation Showcase se je Insomniac na Twitterju zahvalil igralcem za pozitivne odzive na nove posnetke iz igre.

Razvijalec je oboževalcem obljubil, da bo kmalu razkril več informacij, vključno z datumom izida igre Spider-Man 2, bonusi za prednaročilo in dostopnostnimi funkcijami. Izid igre Spider-Man 2 je trenutno napovedan nekje jeseni 2023, kar so še enkrat potrdili na koncu včerajšnjega napovednika.

Nekaj mesecev pred tem pa je igralec Tony Todd, ki bo upodobil Venoma, trdil, da bo igra izšla septembra po obsežni poletni marketinški kampanji, vendar je kasneje omilil te nenadne informacije. Ni jasno, kdaj namerava Insomniac razkriti nove informacije o igri Spider-Man 2, vendar bi se to lahko zgodilo med dogodkom Summer Game Fest naslednji mesec, saj je matično podjetje PlayStation že potrjeno za ta dogodek.

Kakor koli že, Insomniac zagotavlja nestrpnim oboževalcem, da morda ne bodo več dolgo čakali, da izvedo, kdaj bo igra Marvel’s Spider-Man 2 naposled priletela (za zdaj ekskluzivno) na PlayStation 5.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
PlayStation igre Video igre


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več