Telefoni
10.04.2024 08:23

Deli z drugimi:

Share

Lovorika najboljšega telefona Android za igranje iger gre…

Trenutno najboljši pametni mobilni telefon Android za igranje iger pa je po mnenju številnih poznavalcev novi Redmagic 9 Pro.

Tisti, ki radi zaženete igro ali dve na vašem pametnem telefonu veste, o čem govorimo. Izkušnja je kljub kompaktnemu zaslonu odlična, dodana vrednost pa je možnost igranja iger kjerkoli in kadarkoli. Trenutno najboljši pametni mobilni telefon Android za igranje iger pa je po mnenju številnih poznavalcev novi Redmagic 9 Pro. Ta je namreč dovolj zmogljiv, da bomo z njim lahko igrali tudi najzahtevnejše igre. Hkrati pa nudi izjemno uporabniško izkušnjo.

Redmagic 9 Pro je odličen pametni mobilni telefon, ki za malo denarja ponuja veliko in je na voljo na svetovnem trgu. Vstopna različica opredeljena z 12 gigabajti sistemskega pomnilnika in 256 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov je na evropskem trgu na voljo za 649 evrov. Zmogljivejša različica s 16 gigabajti sistemskega pomnilnika in 512 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov pa je na voljo za 799 evrov, kar ni pretirano drago. Vsaj glede na to, kar novost dejansko ponuja.

Pametni mobilni telefon RedMagic 9 Pro za globalni trgu temelji na osnovi naprednega in zmogljivega mobilnega procesorja Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, ki je pohitren na višjo frekvenco od privzete. Zato bo ta brez težav kos tudi zahtevnejšim nalogam. Za hlajenje pa skrbi napreden hladilni sistem, ki lahko zniža temperaturo procesorja tudi do 16 stopinj Celzija. Zato ni bojazni, da bo telefon zaradi prekomernega segrevanja postal počasnejši ali celo neodziven.

Nič manj zanimiv ni niti zaslon. RedMagic 9 Pro je namreč opremljen s kakovostnim AMOLED zaslonom s 17,3-centimetrskim oziroma 6,8-palčnim zaslonom, ki se ponaša z ločljivostjo 2.480 x 1.116 slikovnih točk in frekvenco osveževanja 120 hercev. Kot nalašč za igranje iger in gledanje večpredstavnostnih vsebin. Tu seveda ne gre spregledati niti 450 herčnega sistema za zaznavo dotika zaslona.

Tu imamo na voljo še baterijo kapacitete 6.500 miliamper ur s tehnologijo hitrega polnjenja moči do 80 vatov. Ta bo zadovoljil tudi najzahtevnejše uporabnike. Za ljubitelje fotografije in videoposnetkov pa je na voljo glavna kamera s slikovnim tipalom ločljivosti 50 milijonov slikovnih točk. Torej vse kar potrebujemo za vsakdanja opravila in zabavo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
android

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,