Tipkovnice in miške
19.08.2013 17:09

Deli z drugimi:

Share

Brezžična all-in-one tipkovnica z vgrajeno sledilno ploščico

Logitech je danes oznanil razširitev svojega nabora tipkovnic z Logitech® brezžično all-in-one tipkovnico TK820, brezžično tipkovnico z vgrajeno sledilno ploščico, ki omogoča udobno navezo tipkanja in drsenja.
Nova prostorsko varčna zasnova brezšivno združuje tipkanje in drsenje.
Nova prostorsko varčna zasnova brezšivno združuje tipkanje in drsenje.

Logitech brezžično all-in-one tipkovnico TK820 smo izdelali z namenom združiti vse, kar potrebujete za nadzor in navigacijo po vašem računalniku, v eni elegantni tipkovnici,” je povedala Charlotte Johs, Logitechova globalna podpredsednica razvoja blagovne znamke in portfelja za PC pripomočke. “Tipkovnica ponuja inovativen način navigacije, ki omogoča tipkanje, dotik in drsenje z eno samo napravo.”

Logitech brezžična all-in-one tipkovnica TK820 se ponaša z ultra tanko zasnovo, ki na vaši mizi zavzema manj prostora, saj se z računalnikom poveže brezžično ter z vgrajeno sledilno ploščico poenostavlja navigacijo. Območje na dotik je bistveno večje kot pri sledilnih ploščicah prenosnikov, zaradi česar je usmerjanje, približevanje in drsenje gladko ter udobno. Sledilna ploščica ob prenosu programske opreme Logitech SetPoint podpira tudi do 13 večdotičnostnih gibov Windows® 8.

Poleg privlačnega dizajna tipkovnico odlikuje vrhunsko udobje pri pisanju. Logitechov sistem tipk PerfectStrokeTM pritisk pri tipkanju enakomerno porazdeli po površini tipk, tako da je vsak pritisk nadvse tih in daje gladek občutek, tudi če tipko pritisnete na njenem robu. Tipke IncurveTM imajo mehko zaokrožene robove, ki prstom pomagajo drseti po tipkovnici ter ohranjajo tekoč in udoben občutek ure in ure.

Logitechovi brezžični all-in-one tipkovnici TK820 je priložen tudi majhen Logitech Unifying sprejemnik, ki z uporabo napredne 2,4 GHz povezljivosti združuje zanesljivost kabla s priročnostjo brezžičnosti. Brezžična povezava je močna in zanesljiva, tako da lahko tipkovnico namestite v položaj, ki je za vas najbolj prikladen ter kljub temu ohranite hiter prenos podatkov, praktično brez zamikov ali izpadov.

Cena in razpoložljivost

Za Logitech brezžično all-in-one tipkovnico TK820 se pričakuje, da bo v ZDA na voljo avgusta 2013, v Evropi pa septembra 2013 po predlagani maloprodajni ceni 99,99 €. Za več informacij, obiščite www.logitech.com ali njihov blog.

Vas zanima več iz te teme?
Logitech tipkovnice tipkovnice za računalnik

Prijavi napako v članku