Strojna oprema
09.08.2006 11:49
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Logitech Wireless DJ


Logitech Wireless DJ

Logitech je predstavil glasbeni sistem Logitech Wireless DJ, ki omogoča uporabnikom enostavno predvajanje digitalne glasbe na kateremkoli glasbenemu sistemu ali na samostojnih multimedijskih zvočnikih kjerkoli v njihovem domu in celovito daljinsko upravljanje.

Sistem Wireless DJ Music System poveže osebni računalnik na domači zabavni sistem ali zvočniški sistem s pomočjo Logitechove brezžične tehnologije Music Anywhere. Sistem predvaja vse računalniške avdio formate, vključno s formati MP3, iTunes (AAC), WMA, Internetnim radijem in podcasti. Moden daljinski upravljalnik z dolgim dometom, Wireless DJ, omogoča s svojim zaslonom in drsnim koleščkom enostavno upravljanje s celotno glasbeno zbirko iz naslonjača, jedilne mize, spalnice – kjerkoli.

Logitechova brezžična tehnologija Music Anywhere združuje enostavnost lastnosti “priključi in predvajaj” z jasnim digitalnim zvokom in deluje po celotni hiši brez uporabe obstoječega brezžičnega omrežja. Oddajnik priključimo na USB vrata na osebnem računalniku in glasbeni sprejemnik je enostavno povezan z glasbenim sistemom prek običajnih RCA konektorjev ali prek samostojnih multimedijskih zvočnikov z uporabo 3,5 mm izhodne vtičnice za slušalke. Ko je postopek nastavitve dokončan, pošlje glasbeni sistem Wireless DJ digitalne glasbene valove neposredno v sprejemnik v oddaljenosti do 50 metrov. Daljinski upravljalnik za upravljanje iz več sob se samodejno poveže z osebnim računalnik in nudi brezžični domet na isti razdalji. Glasbeni sistem Logitech Wireless DJ bo na voljo konec septembra za ceno okoli 250 evrov.


Prijavi napako v članku