Igre
24.03.2021 19:00
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Life is Strange bo dobil nadaljevanje in predelavo

Priljubljena igra Life is Strange dobiva novo nadaljevanje z novim glavnim likom Alex, ki nadzira čustva drugih.
Priljubljena igra Life is Strange dobiva novo nadaljevanje z novim glavnim likom Alex, ki nadzira čustva drugih.

Square Enix je pred kratkim predstavil naslednje poglavje v franšizi Life is Strange. V napovedniku smo izvedeli ime novega nadaljevanja, True Colors, ki bo na prodajne police prišel 10. septembra za osebne računalnike, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/s in presenetljivo, tudi za Stadio.

Igro razvija studio Deck Nine, ki se je pred tem izkazalo s poglavjem Before the Storm. V novem nadaljevanju naj bi prevzeli vlogo Alex Chen, ki ima nadnaravno moč občutiti, absorbirati in manipulirati z močnimi čustvi drugih. Zgodba se bo vrtela okoli glavnega lika Alex, ki se bo spopadal s pastmi svojih moči, medtem ko raziskuje skrivnostno smrt lastnega brata.

Dobrodošla sprememba studia Deck Nine je odločitev, da bodo igro Life is Strange: True Colors ob izidu spremljali vsi dodatki in epizode. Naj spomnimo, da so pri prejšnjih delih epizode izdajali naknadno. Sedaj bomo lahko odigrali celotno igro takoj ob izidu.

Hkrati je Square Enix naznanil predelavo originalne igre Life is Strange, ki bo zajemala vse dodatke in epizode. Predelali naj bi grafično podobo igre, animacije likov ter filmske prizore. Točen izid predelave Life is Strange Remastered še ni znan, prvi podatki pa namigujejo na jesenski izid za PC, PS4, Xbox One in Stadio. Square Enix se je dodatno prikupil navdušencem serije z odločitvijo, da z nakupom Life is Strange: True Colors Ultimate Edition podarijo še predelavo originalne igre Life is Strange Remastered.

Vas zanima več iz te teme?
PlayStation igre Steam igre napovedi iger

Prijavi napako v članku