Telefoni
11.02.2009 08:36
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

LG pripravlja novega zastavonošo

LG pripravlja novega zastavonošo
LG pripravlja novega zastavonošo

Družba LG Electronics se vse bolj uveljavlja na področju mobilne telefonije, saj je preteklo leto po količini prodanih mobilnih telefonov v svetovnem merilu zasedla tretje mesto med proizvajalci. Z namenom poseči še višje, so Korejci pripravili nov vrhunski telefon LG ARENA, v katerega so vgradili najnovejšo tehnologijo in jo zapakirali v lično ohišje.

LG ARENA s tovarniško oznako LG-KM900 je s funkcijami bogato založen mobilnik, ki daje velik poudarek multimedijskim vsebinam. Odlikuje ga inovativen in dinamičen 3D grafični vmesnik, ki bo uporabnikom ponudil povsem novo izkušnjo pri upravljanju z mobilnim telefonom. Glasba, filmi ter fotografije so tako le dotik stran, saj prednjo stran novega mobilnega telefona skoraj v celoti prekriva na dotik občutljiv zaslon.

LG je svojemu novemu zastavonoši namenil veliko število multimedijskih zmogljivosti, med katerimi izstopata prostorski zvok Dolby ter učinkovit video kodirnik družbe Divx technologies. LG ARENA je izjemno zmogljiva tudi na področju komuniciranja z omrežjem in drugimi napravami, saj podpira hitre prenose datotek prek HSDPA 7.2 omrežij, podpira brezžična omrežja Wi-Fi, GPS-tehnologijo in druge.

LG bo svoj najzmogljivejši mobilni predstavil na sejmu Mobile World Congress, ki bo potekal med 16. in 19. februarjem v Barceloni. Prav tako je že znano, da LG ARENA v Slovenijo prihaja v drugi polovici aprila, priporočena prodajna cena vrhunskega mobilnika pa bo znašala 529 evrov.


Prijavi napako v članku