Računalništvo, telefonija
Tablični računalniki
09.12.2021 16:00

Deli z drugimi:

Share

Ste naveličani poceni tabličnih računalnikov, ki nikakor ne opravijo svoje naloge?

Tablični računalniki so izgubili nekoliko svoje privlačnosti in sijaja, predvsem po krivdi zares hitremu razvoju pametnih telefonov in sedaj tudi zložljivih telefonov. Vendar zložljiva tehnologija še zdaleč ni dostopna vsakomur. Pravzaprav je na voljo le peščici uporabnikov oziroma tistim, ki so pripravljeni biti prvi preizkuševalci nove in zelo drage tehnologije. Za navadne smrtnike so še vedno najboljša izbira tablični računalniki. Za vas smo našli izredno priložnost, saj je spletni prodajalec TomTop pred kratkim znižal ceno zelo priljubljeni tablici Lenovo Xiaoxin Pad. Sedaj jo lahko dobite za ugodnih 204,95 evrov na TEJ POVEZAVI.

Kaj dobite za to ceno?

Tablični računalnik Lenovo Xiaoxin Pad je opremljen z osemjedrnim procesorjem Qualcomm Snapdragon 662 in 6 GB sistemskega pomnilnika (RAM). To je več kot dovolj računske moči za vsa vsakdanja opravila in tudi za nekoliko bolj zahtevne naloge. Brskanje bo gladko, hitro in brez nadležnega zatikanja. 11-palčni 2K zaslon se ponaša z visoko ločljivostjo 2000 x 1200 in spodobno raven svetlosti 400 nitov, kar pomeni, da boste brez težav opazili najmanjše podrobnosti, težav pa ne bo povzročala niti nekoliko močnejša dnevna svetloba.

Tablični računalnik Lenovo Xiaoxin Pad je izredno tanek in lahek, kot se spodobi za tablico v letu 2021. Je izredno priročen za prenašanje in uporabo. Štirje kakovostni zvočniki in dva mikrofona poskrbita za pravi prostorski stereo zvok. Na voljo pa je tudi podpora za zvočno izkušnjo Dolby Atmos, kar je presenetljiva najdba v tem cenovnem razredu.

Zaslon ima vgrajeno zaščito za oči, ki jo lahko aktivirate z enim gumbom. Zaščita zmanjšuje draženje oči in možnost nastanka poškodb zaradi utripajočega zaslona in škodljive modre svetlobe. Vgrajena baterije ima kapaciteto 7700 mAh, kar bo zadostovalo za večdnevno uporabo. Podpira tudi hitro polnjenje QC 3.0, kar pomeni, da nikoli ne boste odtujeni od svoje nove tablice.

Lenovo Xiaoxin Pad za svojo ceno ponuja resnično super razmerje med ceno in zmogljivostjo. Seveda imate na voljo se napredne funkcije, kot jih najdemo v sodobnih tabličnih računalnikih. Vse to dobite na TEJ POVEZAVI. Spletni prodajalec TomTop vam tablico pošlje iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev in z brezplačno poštnino.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Lenovo tablični računalniki

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več

Omni komunikacije d.o.o.

Stare Črnuče 9, 1000 Ljubljana, Tel: 040 726 280
Tehnologije, ki so se pred leti zdele nemogoče, so danes resničnost. Vedno več podjetij se odloča za avtomatizacijo svojih procesov. Avtomatizacija, ki je eden izmed ključnih ... Več