Strojna oprema
07.03.2006 19:27
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Lenovo serija 3000


Lenovo prenosnik iz serije 3000.

Mednarodno podjetje Lenovo je slovenskemu trgu prvič uradno predstavilo računalnike blagovne znamke Lenovo 3000. Novi osebni računalniki, ki nosijo ime Lenovo 3000, bodo dobrodošli predvsem pri majhnih podjetjih in zasebnih uporabnikih, ki stavijo na varnost, uporabnost in hkrati trendovski videz.

Blagovna znamka Lenovo je plod kitajskih, ameriških in japonskih znanstvenikov, raziskovalcev ter oblikovalcev, ki so s kombinacijo IBM-ove dediščine znanja izdelkov za poslovni svet in s tehnologijo za osebne računalnike namenjene potrošnikom, izdelali kar najbolj učinkovite računalnike. Skupina izdelkov s skupnim imenom Lenovo 3000 vključuje namizne in prenosne računalnike z najnovejšimi procesorji, hkrati pa je vse skupaj pospravljeno v privlačno srebrno ohišje.

Trg majhnih in srednje velikih podjetij postaja vse močnejši. Po podatkih raziskovalne hiše Gartner Group so majhna in srednje velika podjetja po celem svetu v lanskem letu potrošila preko 400 milijard ameriških dolarjev za nakup računalnikov in z njimi povezanih izdelkov ter storitev.


Novi so tudi osebni računalniki.

Novinci iz družine Lenovo 3000 imajo vgrajena orodja, ki podjetjem pomagajo znižati stroške za tehnologijo, saj je v manjših podjetjih pomemben vsak prihranjen tolar. Sistemi so opremljeni z orodjem Lenovo Care, ki uporabnikom omogoča varno uporabo računalnikov in zagotavlja njihovo večjo zanesljivost. Tako lahko računalnik po okužbi z virusom z enim klikom povrnemo v delujoče stanje. Omenjeno orodje omogoča tudi avtomatično nalaganje in namestitev novih različic programov, ki omogočajo brezhibno delovanje sistemov. Računalniki Lenovo 3000 so opremljeni tudi s preprostim načinom brezžične povezave s spletom.

Družina Lenovo 3000 vključuje tako C serijo prenosnih računalnikov kot J serijo namiznih računalnikov, ki dopolnjujeta blagovni znamki ThinkPad in ThinkCentre.


Prijavi napako v članku