Računalništvo, telefonija
12.03.2011 12:44

Deli z drugimi:

Share

Lenovo s hitro rastjo poslovanja

Neodvisno podjetje za tržne raziskave IDC v svojem najnovejšem poročilu IDC Worldwide PC Tracker Historical Analysis razkriva, da je podjetje Lenovo najhitreje rastoče podjetje med petimi največjimi ponudniki računalniških rešitev že peto četrtletje zapored. Podjetje Lenovo tako širi svojo partnersko in prodajno mrežo po zaslugi inovativnih tehnologij, večkrat nagrajenih izdelkov ter visoke kakovosti rešitev, ki so prepričale številne domače in poslovne uporabnike po svetu.
ThinkPad Edge
ThinkPad Edge

Lenovo, četrti največji proizvajalec računalnikov na svetu, je že peto četrtletje zapored rastel bistveno hitreje kot trg računalnikov. Po poročilu analitske družbe IDC je imelo podjetje Lenovo 10,4-odstotni tržni delež na trgu računalnikov (podatek za zadnje četrtletje leta 2010), v lanskem letu pa je zraslo za 33 odstotkov glede na predlansko obdobje. Hkrati je Lenovo številka ena pri ključnih poslovnih strankah, kjer z 21-odstotnim globalnim tržnim deležem pridobiva delež glede na najbližje konkurente.

»Naši poslovni partnerji imajo edinstveno priložnost za krepitev poslovanja glede na naše poslovne uspehe. Ne le, da stranke podjetja Lenovo cenijo izjemno kakovost izdelave računalnikov ter nove tehnologije, temveč so navdušene tudi nad podporo in marketinškimi dejavnostmi, ki jih izvajamo v naši mreži Lenovo Partner Network,” je povedala vodja razvoja poslovanja družbe Lenovo v regiji EET (Eastern Europe & Turkey) Sandra Mikulić.

Lenovo ponuja napredne rešitve za vse vrste uporabnikov. Računalniki znamke Lenovo Idea so prepoznavni po svojih naprednih oblikah, bogatih multimedijskih lastnostih ter lahkih ohišjih in so kot taki primerni tako za poslovno rabo kot zabavo. Računalniki ThinkPad EDGE so namenjeni uporabnikom v majhnih in srednje velikih podjetjih, ki imajo nizke IT proračune, a si kljub temu želijo naprednih tehnologij in uporabnih rešitev za spodbujanje produktivnosti dela. Računalniki znamke Lenovo Think so namenjeni najzahtevnejšim uporabnikom v velikih organizacijah, odlikujejo jih izjemen inženiring ter funkcije za višanje produktivnosti dela.

Lenovo Partner Network ponuja številne prednosti

Poslovni partnerski program Lenovo Partner Network partnerjem nudi številne prednosti. Izdelki Lenovo, ki jih odlikujejo visoka kakovost, inovacije ter zanesljivost delovanja partnerjem omogočajo pridobivanje vedno novih strank ter poslovnih priložnosti za zaslužek. Dokaz zaželenosti kakovostnih izdelkov med poslovnimi uporabniki izkazuje tudi četrtletna raziskava TBR, ki proizvajalca Lenovo in modele ThinkPad postavlja na prvo mesto zadnje leto in pol. Poleg same kakovosti izdelkov poslovni uporabniki cenijo tudi hitrost odprave napak ter telefonsko tehnično pomoč proizvajalca.

Lenovo partnerji so deležni tudi brezplačnih materialov za oglaševanje, ki jih lahko uporabijo v svojih oglaševalskih akcijah. Poleg prodajne in marketinške podpore pa se Lenovo osredotoča tudi na tehnično in prodajno izobraževanje zaposlenih.

Lenovo Partner Network pozna tri oblike partnerstev: Partner, Premium Partner in Premium Gold Partner. Partnerji posamezen naziv dosežejo glede na količino letnega prometa ter sodelovanja v izobraževalnih dejavnostih, glede na partnerski status pa se določa tudi obseg podpore s strani matične korporacije.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Za več informacij so vam na voljo pri LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Francois Bornibus bo novi predsednik regije EMEA v Lenovu

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku