Telefoni
10.04.2021 13:23
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Legion Phone Duel 2: najboljši telefon za ljubitelje iger

Lenovo Legion Duel 2 bo brez težav prepričal tudi najzahtevnejše ljubitelje iger!
Lenovo Legion Duel 2 bo brez težav prepričal tudi najzahtevnejše ljubitelje iger!

Razvoj mobilnih iger, pa naj bodo pustolovske, akcijske ali športne, gre v smeri izboljšav grafike in popolnejših doživetij. Če se torej občasno radi razvedrite z mobilnimi igrami in iščete pametni telefon, ki vam bo v tej vlogi dobro služil, imamo dobro novico za vas. Podjetje Lenovo je namreč uradno najavilo nadvse zmogljiv pametni mobilni telefon Legion Duel 2, ki temelji na osnovi nadvse zmogljivega mobilnega procesorja Qualcomm Snapdragon 888 5G (5 nm tehnologija).

Pametni mobilni telefon Lenovo Legion Duel 2 so inženirji opremili z do 18 gigabajti sistemskega pomnilnika in z do 512 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov. Za izris kakovostnih slik je na voljo zaslon AMOLED s 17,6-centimetrsko oziroma 6,92-palčno diagonalo, ločljivostjo 2460×1080 slikovnih točk in razmerjem stranic 20,5 proti 9. Ker lahko kakovostni zaslon slike izrisuje s 144 sličicami na sekundo, ne preseneča, da je novi pametni mobilni telefon Legion Phone Duel 2 nadvse primeren tudi za predvajanje večpredstavnostnih vsebin in za zahtevnejša opravila.

Telefonu Lenovo Legion Duel 2 dovolj dolgo avtonomijo delovanja zagotavlja baterija zmogljivosti 5.500 miliamper ur. Za polnjenje baterije lahko uporabniki računajo na hiter polnilnik zmogljivosti kar 90 vatov. To v praksi pomeni, da bomo lahko povsem izpraznjeno baterijo do polovice napolnili v zgolj 17 minutah, za povsem polno baterijo pa bomo potrebovali le okoli 30 minut. Odlično je poskrbljeno tudi za hlajenje naprave.

Novi igričarski pametni mobilni telefon Lenovo Legion Duel 2 bo na voljo v dveh barvnih odtenkih, in sicer v beli in črni barvi. Kupcem bo na voljo konec letošnjega aprila v dveh različicah: cenejši Lenovo Legion Duel 2 (12GB/256GB) brez polnilne postaje bo na voljo za 799 evrov, za zmogljivejši Legion Phone Duel 2 (16GB/512GB) s polnilno postajo pa bo treba odšteti 999 evrov. Cena glede na strojno opremo ni pretirano visoka.

Vas zanima več iz te teme?
Lenovo telefoni

Prijavi napako v članku