Igre
20.05.2020 14:50
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Legendarna Mafia v novi preobleki

Izmed trojice je zagotovo najbolj mikavna korenita predelava izvirnika, ki je izšel že leta 2002.
Izmed trojice je zagotovo najbolj mikavna korenita predelava izvirnika, ki je izšel že leta 2002.

Epska trilogija fiktivnih zgodb o zgodovini organiziranega kriminala v Ameriki verjetno ne rabi posebne predstavitve. In čeprav je kakovost iger po odličnem izvirniku iz leta 2002 šla nekoliko navzdol, zlasti v tretjem poglavju, Mafia vseeno ostaja ena najbolj priljubljenih odprtosvetovnih izkušenj zadnjih dveh desetletij.

Zdaj pa so se pri 2K Games odločili, da celotno trilogijo izdajo v novi preobleki pod naslovom Mafia: Trilogy. Zbirka treh iger, ki vsebuje tudi vse dodatke zanje, stane 59,99 € in je na voljo za PC, PlayStation 4 ter Xbox One. Vse tri predelave so v prodaji tudi posamično; Mafia: Definitive Edition za 39,99 €, Mafia II: Definitive Edition in Mafia III: Definitive Edition pa vsaka po 29,99 €. Medtem ko sta novi izdaji drugega in tretjega dela že na voljo v digitalnih trgovinah, predelava izvirnika prihaja šele 28. avgusta, saj bo le-ta doživela konkretno predelavo.

Poudariti velja, da v kolikor si že lastite običajni različici iger Mafia 2 in Mafia 3, ju sedaj lahko brezplačno nadgradite na Definitive Edition. Pri dvojki to pride v poštev zgolj za uporabnike platforme Steam, medtem ko tretji del poleg njih lahko nadgradijo tudi imetniki različic za PlayStation 4 in Xbox One.


Prijavi napako v članku