Življenjski slog
28.04.2023 06:34
Posodobljeno 7 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Laserski stroj Sculpfun S9 lahko dobite po znižani ceni

Laserska tehnologija je impresiven dosežek človeštva. Daje nam občutek vesoljske tehnologije, ki smo jo vajeni iz futurističnih filmov. Težko si je predstavljati, da lahko na enostaven način ukrotimo to tehnologijo in jo uporabljamo za popoldanski hobi. Laserski gravirni stroj Sculpfun S9 vam omogoči dostop do izdelovanja in graviranja izdelkov s pomočjo laserske tehnologije. Gravirni stroj lahko dobite na TEJ POVEZAVI za ugodnih 185,99 €. Stroj vam dostavijo iz evropskega skladišča, pri tem pa vam ne bodo zaračunali poštnine.

Laserski gravirni stroj Sculpfun S9: glavne značilnosti

Laserski gravirni stroj se lahko pohvali z najnovejšo tehnologijo laserskega oblikovanja in graviranja. Za opravljanje svojih nalog uporablja diodni laser z močjo 5,5 W, obenem pa ima tudi ultra fino 0,06 mm lasersko ostrenje z izjemno prodornostjo in natančnostjo rezanja. Z laserjem boste lahko razrezali do 15 mm debele kose lesa, 10 mm akrila, izrezlja pa tudi keramiko in nerjaveče jeklo.

Uporaba je izredno intuitivna in preprosta. Za prilagajanje ostrine morate le prestaviti oziroma potisniti laser na želeno nastavitev in ponovno priviti vijake. Laserski gravirni stroj S9 ima popolnoma kovinsko ogrodje, kar pomeni, da je stroj med delovanjem stabilen, kar vpliva tudi na natančnost njegovih rezov. Montažo laserskega stroja boste ročno bolj spretni uporabniki zaključili v manj kot 20 minutah, drugače pa k temu dodajte še dobrih 10 minut.

Laserski stroj je združljiv z različno programsko opremo za graviranje: LaserGRBL, LightBurn, Benbox, GrblController, LiteFire. LaserGRBL je brezplačen program, ki je bolj primeren za začetnike, saj je uporabniški vmesnik bolj enostaven. LightBurn je plačljiv program (na voljo 30-dnevni brezplačni preizkus) in ponuja nekaj bolj naprednih orodij za rezanje in graviranje.

Stroj podpira graviranje v načinu PMV, prisotna je podpora za sisteme Windows in Apple. Za shranjevanje datotek pa so na voljo formati: JPG, PNG, DXF, SVG, G-code, NC, BMP in še več.

Za zaščito vas in bližnje okolice poskrbi pokrov laserskega filtra, ki absorbira 98 % ultravijolične svetlobe. Priložena je tudi A4 jeklena blazinica za zaščito mize pred laserskimi poškodbami. X in Y-os vsebujeta natančne merilne črte, kar vam omogoča hitro merjenje velikosti graviranih predmetov. Na veliki delovni površini (410 x 420 mm) boste lahko gravirali na različne materiale in se prepustili domišljiji.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Preberite pa lahko tudi, kako se je stroj obnesel pod našo taktirko.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
laserski gravirni stroj


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več
Zlati partner

TIFT d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 20
Poslovni sistemi se že nekaj časa soočajo s procesom postopne digitalizacije naprav za pripravo, oblikovanje in izdelavo različnih dokumentov. Digitalni Hibridni Upravljalci Dokumentov ... Več