Življenjski slog
27.03.2023 08:23
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zmogljiv laserski gravirni stroj za manj kot 200 €

Laserska tehnologija lahko odklene vašo domišljijo. Daje nam občutek, da smo sredi znanstvenofantastičnega filma in da upravljamo z vesoljsko tehnologijo. Težko si je predstavljati, da imamo lahko na dosegu rok stroj, ki lahko ukroti to vesoljsko tehnologijo. Laserski gravirni stroj Sculpfun S9 je ta stroj, s katerim boste ukrotili tehnologijo in začeli ustvarjati različne umetnine in priročne predmete. Koliko boste morali plačati za ta dostop? Presenetljivo je laserska tehnologija postala zelo dostopna. Pri spletnem prodajalcu TomTop smo našli privlačno ponudbo za laserski gravirni stroj Sculpfun S9, ki vam že v samem imenu pove, da se boste pri oblikovanju, rezanju, graviranju vedno zabavali. V času pisanja je cena laserskega stroja 199,99 €. Kupite ga lahko TUKAJ.

Laserski gravirni stroj Sculpfun S9: kaj lahko pričakujete za to ceno?

Laserski gravirni stroj Sculpfun S9 je opremljen z najnovejšo tehnologijo za lasersko oblikovanje. V strojnem jeziku to pomeni, da vsebuje kakovosten diodni laser z močjo 5,5 W. Slednji poskrbi za ultra fino 0,06 mm ostro lasersko ostrenje. Odlikuje ga še izjemna penetracija in natančnost rezanja. Uporabite ga lahko pri rezanju lesenih predmetov (do 15 mm debeline), akrila (do 10 mm), keramike in tudi nerjavečega jekla.

Stroj za lasersko oblikovanje je bil zasnovan za hitro in enostavno uporabo. Proizvajalec je želel, da vsak lahko uporablja laserski gravirni stroj, brez predhodnega znanja. Na primer za prilagajanje ostrenja morate samo potisniti laser in ponovno priviti vijake. Montažo laserskega stroja lahko dokončate v manj kot 20 minutah. Struktura stroja je kovinska, kar pomeni, da stroj deluje stabilno, hkrati pa je izboljšana natančnost graviranja. Ohišje dovoljuje tudi ročne posege v obliki morebitnih nadgradenj.

Laserski stroj je združljiv z različno programsko opremo za graviranje, kot so LaserGRBL, LightBurn, Benbox, GrblController, LiteFire. Podpira tudi graviranje v načinu PWM, združljiv je tako z napravami Windows kot tudi iOS. Med podprtimi datotečnimi formati pa najdemo: JPG, PNG, DXF, SVG, G-code, NC, BMP in podobno.

Če bi radi popestrili svoj prosti čas z novim hobijem, potem obiščite TO POVEZAVO. TomTop vam laserski rezalnik pošlje iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev. Dodali pa so še brezplačno poštnino.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Laserski rezalnik laserski gravirni stroj


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178
Zlati partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več