Računalništvo, telefonija
08.12.2020 07:30
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kupite ASUS ZenBook, in če ne boste zadovoljni, ga v 3 mesecih vrnite

Nekako smo že vajeni, da nas na spletni strani enaA.com nenehno razvajajo s pestro paleto izdelkov in popusti nanje. Tokrat pa so pripravili nekaj povsem novega.
Prenosnik ASUS ZenBook na enaA.com zdaj v res zanimivi ponudbi.
Prenosnik ASUS ZenBook na enaA.com zdaj v res zanimivi ponudbi.

Na spletni strani enaA.com lahko med drugim kupite tudi izredno kvalitetne prenosne računalnike ASUS ZenBook. Ne glede na to, katerega boste izbrali, pa ga boste – POZOR – v treh mesecih od nakupa lahko vrnili. In vrnili vam bodo denar. Brez skritih »fint« v drobnem tisku.

Poglejmo celotno sliko, po kateri pa se dejstvo, da vam vrnejo denar, če jim po treh mesecih vrnete računalnik, ne bo spremenilo. Več na POVEZAVI.

Akcija Asus ZenBook money back

Gre torej za 100% jamstvo vračila denarja, če kupite ASUS ZenBook prenosnik in z njim niste zadovoljni. Prepričani so namreč, da je prav to prenosnik, ki vas bo v hipu navdušil, in ne da ga ne boste vrnili, ampak ga pravzaprav ne boste želeli vrniti.

Vse, kar morate storiti je, da kupite ASUS ZenBook prenosnik in ga registrirate na spletni strani. Če z njim ne boste zadovoljni, ga lahko v 90 dneh vrnete, vrnili vam bodo denar in na vse skupaj boste lahko pozabili. »Brez heca!«, če citiramo navedek na spletni strani prodajalne.

Da pa ne bi prišlo do nesporazumov, smo pripravili tri korake, ki si jih morate zapomniti.

  • Akcija velja za nakupe od 1. 12. 2020 do 31. 1. 2021 (vključno s temi dnevi).
  • Nujno registrirajte računalnik na www.asusplus.si/si/money-back v 14 dneh od datuma nakupa.
  • Uživajte
  • Če se odločite, da boste prenosnik vrnili, ga v 90 dneh od datuma nakupa odnesite v trgovino, kjer ste ga kupili. Kupnino vam bodo povrnili v celoti.

Ponudbo si lahko ogledate na TEJ POVEZAVI.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GAMBIT TRADE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GAMBIT TRADE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logo_Gambit_trade_globalni_marketing_doo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GAMBIT TRADE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku