Telefoni
30.07.2012 07:51
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Krvavo rdeči Samsung Galaxy S3

Samsung Galaxy S3 Garnet Red – lepotec in pol!
Samsung Galaxy S3 Garnet Red – lepotec in pol!

Podjetje Samsung še vedno dominira na področju pametnih mobilnih telefonov. Glavne zasluge za to gredo predvsem njegovemu najnovejšemu mobilniku iz družine Galaxy S. Ključna aduta mobilnika Samsung Galaxy S3 sta procesor Exynos 4 Quad, ki za preračunavanje podatkov uporablja kar štiri superzmogljive procesorske sredice frekvence 1,4 gigaherca ter 4,8-palčni (12,2-centimetrski) zaslon HD Super AMOLED s 16 milijoni barvnih odtenkov in ločljivostjo 1280 x 720 točk.

Če ste ljubitelj Samsungovega lepotca, a vam barvi Pebble Blu (peščeno moda) in Ceramic White (keramično bela) nikakor nista po godu, potem imamo dobro novico za vas. Podjetje Samsung je namreč pričelo s trženjem rdeče različice mobilnika Galaxy S3 (Garnet Red). Z njim zagotovo ne boste ostali neopaženi in boste vedno v središču pozornosti. Rdeči pametni mobilni telefoni so namreč izjemno redki in zato še toliko bolj cenjeni.

Rdečo različico pametnega mobilnega telefona Samsung Galaxy S3 je kot prvi pričel tržiti ameriški ponudnik storitev mobilne telefonije AT&T. Novinec je med Američani povzročil pravo nakupovalno evforijo, saj so zaloge pošle v pičlih nekaj urah. Rdeča različica mobilnika Samsung Galaxy S3 naj bi kmalu prispela tudi na slovenski trg. To naj bi se zgodilo še pred septembrov. Če ste torej ljubitelj rdeče barve, vam svetujemo, da z nakupom Samsungovega supermobilnika še nekoliko počakate.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku