Življenjski slog
17.06.2022 10:17
Posodobljeno 1 teden nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kriptovalute: kriza je lahko priložnost za prihodnje 100x donose. Brezplačni nasveti za naše bralce. Dve metodi, ki ju v sedanji kripto situaciji morate poznati.

Milijarde v kripto svetu niso izginile. Le preselile se bodo v žepe tistih, ki se bodo pravilno odločali. Po propadu kripto projekta Terra Luna v maju je junija sledila serija nenavadno slabih novic za kripto svet. Bitcoin in Ether sta od najvišjih cen padla že za blizu – 70 oz. – 80%. Smo po padcih že blizu dna v kriptu? Katere metode naj uporabimo v tej situaciji, da bi lahko dosegli 100x bodoče donose?
Martin Korošec, avtor najnovejšega priročnika Kriptovalute za začetnike in voditelj delavnice o vlaganju v kriptovalute od leta 2017.
Martin Korošec, avtor najnovejšega priročnika Kriptovalute za začetnike in voditelj delavnice o vlaganju v kriptovalute od leta 2017.

Zato smo se po informacije obrnili na voditelja delavnice o vlaganju v kriptovalute ter avtorja najnovejšega priročnika Kriptovalute za začetnike, ki je ravnokar dobesedno prišla iz tiska.

Martin Korošec bo po dogovoru pza naše bralce izvedel ekskluziven webinar Kripto Alert.

Dobili boste vpogled v zakulisje dogajanja in praktične nasvete.

Martin vam bo razkril tudi dve specifični metodi s katerimi lahko dobro zaslužite tudi v času padajočih cen. Primerni sta tudi za začetnike in tiste, ki se želite s kripto ukvarjati malo časa, le kakšno uro na mesec.

Na webinar Računalniške novice Kripto Alert se brezplačno prijavite tukaj.

Martin, delavnico o vlaganju v kriptovalute za začetnike vodite že od leta 2017. Zakaj ste se odločili napisati še priročnik Kriptovalute za začetnike?

Zato, da bi lahko čim več ljudem, začetnikom, pomagal, da pravilno odreagirajo v tej novi veliki kripto krizi. Vse dosedanje krize so pripravile tudi zelo velike priložnosti. Svoje znanje in ekipe s katero že 5 let izvajamo delavnico v vlaganju v kriptovalute smo zato združili na enem mestu.

Za ceno dveh kosil tako ljudje dobijo vse, kar morajo vedeti, da se izognejo napakam, prevaram in znajo izkoristiti priložnosti, ki lahko na srednji rok prinesejo 100x donose.

Priročnik sem se potrudil napisati jasen, enostaven in tudi zabaven. Je v obliki delovnega zneska. Odzivi bralcev so odlični. Po samo dveh mesecih smo pripravili že drugo, dodelano izdajo, ki je pisana na kožo trenutni situaciji in dogodkom, ki prihajajo.

Več o priročniku Kriptovalute za začetnike pa izveste tukaj

Hvala Martin in se vidimo na praktičnem webinarju Kriptovalute Alert. Za naše bralce ekskluzivno in brezplačno. Pravočasno prijavo naredite zdaj z obiskom te strani.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Bitcoin kriptovalute finance

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RDEČA ORANŽA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RDEČA ORANŽA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RDEČA ORANŽA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750
Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje že od samega začetka. S skrbno izbrano veleprodajno mrežo partnerjev skrbijo za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Plemljeva ulica 2, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več

AVIOR d.o.o.

Tehnološki park 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 33 15
Avior d.o.o. z naprednimi tehnološkimi rešitvami in inovativnim pristopom premaguje ovire in odgovarja na izzive s področja telekomunikacij ter ostalih oblik povezovanja med ljudmi. ... Več