Računalništvo, telefonija
22.01.2009 09:23
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Koristi za bralce Računalniških novic – Centrsource

Potrošniki so postali cenovno bolj občutljivi, saj svoje nakupe bolj skrbno načrtujejo in za svoj denar pričakujejo najboljše po najbolj ugodni ceni. Centrsource je orodje, ki omogoča prav to – iskanje dobrih ponudb v vaši bližini. Je prvi iskalnik, ki bralce Računalniških novic poveže s ponudniki, ki imajo tisto kar iščejo – IT oprema in storitve. Orodje jim omogoča, da najdejo najbližje in najbolj ugodne ponudbe iz množice izdelkov in storitev. Ponudba je oglas oglaševalca, na katerega lahko bralci odgovorijo na različne načine. Od tega, da od oglaševalca zahtevajo, da jim po elektronski pošti pošlje več informacij, jih pokliče ob dogovorjenem času po telefonu oziroma jim posreduje brezplačen katalog ali vzorec, do tega, da naročijo kupone ali opravijo nakup.

Pametno nakupovanje na Centrsourcu tudi nagrajuje. V številnih primerih, ko bodo naši bralci odgovorili na ponudbo določenega oglaševalca, jih le-ta lahko nagradi s točkami zvestobe. Zbiranje točk zvestobe bralcem omogoča, da jih unovčijo za nakup izdelkov v Point$ trgovini. To je Centsource trgovina, ki ponuja vrsto izdelkov po Point$ cenah in v kateri lahko registrirani uporabniki nakupujejo z zasluženimi točkami na Centrsourcu.

Bralci medija Računalniške novice imajo zdaj možnost spletnega nakupovanja, ki do danes še ni obstajalo. Na spletni strani http://racunalniske-novice.si.centrsource.com/consumer je na voljo ponudba, ki je specifična njihovim potrebam. Naslednji korak je registracija, ki služi še večji optimizaciji ponudbe. Nepotrebno oglaševanje tukaj odpade, saj se uporabnik sam odloči, kaj bo pregledoval. Centrsource nudi kategorično in lokacijsko omejeno ponudbo, kjer bralci Računalniških novic enostavno najdejo izdelke po svoji meri.


Prijavi napako v članku