Računalništvo, telefonija
20.11.2013 17:20

Deli z drugimi:

Share

KOPA Mobilni Kontroling

Vse več managerjev in lastnikov podjetij želi imeti stalno na voljo informacije iz različnih poslovnih področij za učinkovitejše vodenje in odločanje.
KOPA Mobilni Kontroling
KOPA Mobilni Kontroling

KOPA Mobilni Kontroling je nova mobilna poslovna rešitev iz Kope , ki managerjem zagotavlja, da v vsakem trenutku razpolagajo s kredibilnimi informacijami za odločanje. Podjetja z uporabo KOPA Mobilnega Kontrolinga bistveno poenostavijo administrativna dela v kontrolingu. Zato se ta lahko bolj posveti poslovnim anomalijami in izboljšavam. Prednost rešitve je, da se podatki pripravljajo samodejno, kar odpravlja možnosti za človeške napake, hkrati pa bistveno pohitri izdelavo in dostavo podatkov za podporo pri odločanju in spremljanje poslovanja. Vodilni zaposleni si z njo lahko zagotovijo standardna poročila, lahko pa spremljajo tudi prilagojene kazalnike ter podrobne informacije iz poslovnih oziroma proizvodnih procesov, ki vplivajo na poslovno uspešnost.

»Pri razvoju sistema KOPA Mobilni Kontroling smo upoštevali vrsto vidikov, od zahtev poslovnih uporabnikov, inovativnih funkcionalnosti in izvirnosti pristopa do privlačne oblike in odlične uporabniške izkušnje. Naš osnovni cilj je bil, da presežemo pričakovanja uporabnikov, kar nam je tudi uspelo« je povedal Domen Ocepek, vodja razvoja KOPA ERP.

KOPA Mobilni Kontroling uporabnikom zagotavlja, da vse podatke in informacije pridobijo na pregleden in enostaven način, na njihovi priljubljeni mobilni napravi. Osnovna rešitev, kakor tudi prilagoditve, razširitve in dodatne funkcionalnosti, so uporabnikom hitro na voljo, pri čemer intuitivnost rešitve zagotavlja, da se jim za njeno uporabo ni treba posebej usposabljati.

Kot je pojasnil Domen Ocepek, je uvedba KOPA Mobilnega Kontrolinga v organizacijo izredno enostavna. »Odgovorni za kontroling nam povedo samo, kateri podatki njihove nadrejene najbolj zanimajo in kdaj ter v kakšni obliki jih dobivajo. Od tu naprej vse poteka samodejno. Seveda je pomembno, da se dosedanji pripravljavci podatkov vključijo v ta razvojni proces in ohranijo svojo vlogo tudi v prihodnosti,« je razložil Ocepek.

Rešitev KOPA Mobilni Kontroling odlikuje ergonomsko dovršen vmesnik, ki zagotavlja odlično uporabniško izkušnjo. Do želenih podatkov oziroma informacij uporabnik hitro dostopa in jih pregleduje brez drsanja po zaslonu. Podatki v zalednem sistemu se sproti osvežujejo, poročila pa se generirajo in posredujejo v uporabniške mobilne naprave povsem samodejno. »Rešitev lahko deluje v zasebnem ali javnem računalniškem oblaku, pri čemer se jo lahko uporabi za kontroling na različnih poslovnih področjih, na primer finance, prodaja, nabava, proizvodnja, kadri in podobno,« je še poudaril Ocepek. Poskrbljeno je tudi za visoko stopnjo varnosti. Podatki se namreč v mobilni napravi ne shranjujejo, prav tako pa je poskrbljeno za vse najsodobnejše varnostne mehanizme pri dostopanji in prenašanju podatkov iz zalednega sistema do uporabnika.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KOPA d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri KOPA d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KOPA d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku