Poslovne rešitve
14.05.2021 10:00
Posodobljeno 4 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Konica Minolta utrdila svoje mesto na svetovnem trgu

Konica Minolta ohranja vodilni položaj v svetovnem trgu tiskanja, hkrati pa se močno uveljavlja na trgu IT storitev.
Konica Minolta ohranja vodilni položaj v svetovnem trgu tiskanja, hkrati pa se močno uveljavlja na trgu IT storitev.

Priznana neodvisna analitska družba IDC je pod drobnogled vzela, kako Microsoft Global Managed Partner imenovanje in združeno strokovno znanje obeh podjetij, Konici Minolti omogoča pospešitev digitalne preobrazbe delovnih mest po vsem svetu. Ugotovitve si lahko preberete v “IDC Market Note” poročilu.

 
Ključne ugotovitve poročila so:
– Evropski trg IT-storitev je približno 20-krat večji od trga tiskanja. Kot tak je privlačen za vse ponudnike opreme in storitev za tiskanje, ki se sicer borijo na upadajočem trgu tiskanja.
 
– Številni ponudniki opreme in storitev za tiskanje so vstopili na trg IT-storitev predvsem s prevzemi na nivoju države ali regije. To pogosto povzroči neskladja v ponudbi in kakovosti storitev na regionalnem nivoju. Enotni globalni nivo storitev je torej ključnega pomena.
 
-Močna partnerstva, ki zagotavljajo tehnologijo za skupni razvoj in integracijo, so ključnega pomena za uspeh na trgu IT storitev.
 
– Globalno virtualno sodelovanje v delovnem okolju omogoča ponudnikom storitev, da sprejmejo pristop “ekonomije strokovnega znanja”. Ta omogoča “demokratizacijo” strokovnega znanja, s katerim lahko strokovnjaki nudijo pomoč in podporo kjer koli na svetu.
 
– Konica Minolta ohranja vodilni položaj v svetovnem trgu tiskanja, hkrati pa se močno uveljavlja na trgu IT storitev. Pridobljeni status Microsoft Global Managed Partner zagotavlja trden gradnik, iz katerega lahko partnerji pridobijo veščine za podporo razvijajočemu se, globalno povezanemu delovnemu okolju.

Za celotno poročilo obiščite spletno stran konicaminolta.si.

Vas zanima več iz te teme?
Konica Minolta tiskalniki Konica Minolta

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Za več informacij so vam na voljo pri KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Konica Minolta Slovenija

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku