Tiskalniki in skenerji
11.08.2022 11:52

Deli z drugimi:

Share

Konica minolta se lahko pohvali s 1000 namestitvami sistema AccurioLabel

Konica Minolta, vodilno podjetje na trgu digitalne produkcije etiket, manj kot sedem let po vstopu na ta trg praznuje tisočo (1000) namestitev svojega zelo uspešnega digitalnega tiskarskega sistema AccurioLabel. Visokokakovostna platforma tehnološkega pionirja še naprej postavlja merila za digitalno produkcijo etiket in embalaže, saj se prodaja še naprej pospešeno povečuje.
Foto: Konica Minolta
Foto: Konica Minolta

Le dve leti po objavi petstote (500) namestitve, digitalni tiskarski sistemi, ki delujejo na principu uporabe tonerja, še naprej uspešno osvajajo trg in so podjetju Konica Minolta pomagali do vodilnega položaja na trgu digitalnih tiskarskih sistemov za izdelavo etiket. Z 28% tržnim deležem1 v Evropi leta 2021, potrjuje uspešne rezultate podjetja, ki vedno tesneje sodeluje s svojimi strankami, da bi spodbudilo digitalno preobrazbo in uresničilo več možnosti tiskanja.

Konica Minolta s ponosom sporoča, da je podjetje Etiq’Lyon, proizvajalec samolepilnih etiket v roli s sedežem v kraju Caluire blizu Lyona v Franciji, postalo tisoča (1000) stranka, ki je investirala v digitalni tiskarski stroj AccurioLabel 230. “V digitalni tehnologiji vidimo prihodnost, zato so se naša vlaganja na tem področju v zadnjem času še okrepila. In nakup AccurioLabel 230 je posledica te naše strategije. Izjemno smo ponosni, da smo postali tisoča stranka digitalnega tiskarskega stroja AccurioLabel,” je dejal Bertrand Genin, lastnik podjetja Etiq’Lyon. “Ta naložba nam bo zaradi izjemne podpore, ki smo jo deležni s strani Konice Minolte, zelo dobre barvne stabilnosti stroja in visoke hitrosti produkcije omogočila, da našim strankam, razporejenim po vseh industrijskih panogah, ponudimo tudi številne druge nove poslovne rešitve.”

Dodal je: “Tehnologija, izjemno konkurenčni skupni stroški lastništva, ter strokovna podpora in odzivnost njihovega strokovnega osebja so bili glavni dejavniki naše odločitve. Konica Minolta nam je izjemno dobro prisluhnila in s partnerskim sodelovanjem izpolnila naša zahtevna pričakovanja.”

Digitalni tiskarski stroji AccurioLabel omogočajo cenovno ugoden vstop v visokokakovostni digitalni tisk nalepk iz role na rolo. Prvotno so bila namenjena majhnim in srednje velikim tiskarjem etiket, zdaj pa so široko sprejeta tudi pri velikih tiskarjih. Zelo prilagodljivi sistemi so bili razviti za upravljanje in izvedbo vse večjega števila majhnih do srednje velikih tiskarskih naročil v vedno krajših časovnih intervalih. Zaslon na dotik omogoča intuitivno upravljanje in je enostaven za uporabo za operaterje, kar odpravlja potrebo po obsežnem usposabljanju uporabnikov. Opravila, ki so bila pri analognih strojih zamudna, je mogoče opraviti hitro in natančno ter zagotoviti stabilno kakovost tiska.

“Prepoznavnost vodilne blagovne znamke na evropskem trgu za digitalni tisk etiket in napoved tisoče pošiljke AccurioLabel sta pomembna mejnika, saj še naprej pospešujemo poslovanje na področju etiket,” je dejal Bojan Zupančič, vodja programa za produkcijski in industrijski tisk v podjetju Konica Minolta Slovenija. “Nenehno razmišljamo o različnih možnostih in imamo resne načrte za nadaljnjo rast našega poslovanja na trgu produkcije etiket, saj je na obzorju še ena napoved, ki bo spremenila pravila igre.

“Priložnosti so povsod. S tesnim partnerskim sodelovanjem pomagamo strankam, da na trajnosten način ustvarjajo nove možnosti tiska z vnašanjem novonastale ustvarjalnosti v njihovo nenehno digitalno preobrazbo,” je zaključil Bojan Zupančič.

1infoSource


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Konica Minolta tiskalniki Konica Minolta

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Za več informacij so vam na voljo pri KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Konica Minolta Slovenija

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več
Srebrni partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več