Računalništvo, telefonija
11.10.2012 18:53

Deli z drugimi:

Share

Konferenca SharePoint dnevi 2012

Konferenca SharePoint dnevi 2012
Konferenca SharePoint dnevi 2012

Ne zamudite najpomembnejšega SharePoint dogodka letošnjega leta! Kompas Xnet 26. in 27. novembra v Kranjski Gori organizira že 3. konferenco SharePoint dnevi, ki je edina specializirana konferenca na temo Microsoftove tehnologije SharePoint v Sloveniji.

Letos bo še posebej pomembna, saj bo v sodelovanju z Microsoftom Slovenija prav v Kranjski gori, prvič v Sloveniji, uradno predstavljena tudi nova različica – SharePoint 2013. Od priznanih domačih in tujih strokovnjakov, boste izvedeli kakšne funkcionalnosti in izboljšave nam prinaša, poleg tega pa še vrsto zanimivih trikov, nasvetov in praktičnih napotkov za učinkovitejše obvladovanje platforme SharePoint 2010.

V dveh dneh se bo zvrstilo skoraj 40 zanimivih predavanj, katerih visok tehnični nivo (300 in 400) vam zagotavljajo že imena sodelujočih. Predavanja bodo potekala v tematskih sklopih (Dev/IT Pro/BI), med katerimi boste lahko poljubno prehajali. Dodatno pa bo 1. dan konference potekal še CxO sklop (zahtevnost 100 in 200), ki bo namenjen direktorjem in vodjem IT, kadrovskih in finančnih služb ter vsem tistim, ki jih zanima kakšno dodano vrednost v podjetje prinaša SharePoint.

Poleg izjemno zanimivih tem in pridobivanja novega znanja, bo poudarek tudi na druženju ter izmenjavi izkušenj med udeleženci. Prepričani smo torej, da vsak izmed vas zagotovo najde vsaj en dober razlog za udeležbo na konferenci! Poglejte urnik predavanj in se prepričajte sami!


Pohitite, prijave zbirajo le še do 5. novembra!


Prijavi napako v članku