Računalništvo, telefonija
28.09.2018 14:16

Deli z drugimi:

Share

Končno razkrito, kdaj bo na voljo posodobitev October 2018 Update za Windows 10!

Posodobitev October 2018 Update za Windows 10 naj bi bila na voljo že 2. oktobra.
Posodobitev October 2018 Update za Windows 10 naj bi bila na voljo že 2. oktobra.

Pri podjetju Microsoft so pred kratkim najavili razpoložljivost operacijskega sistema Windows 10 build 17763 oziroma posodobitev October 2018 Update na tako imenovanem »počasnem kanalu« (http://bit.ly/2R4Mwmc). To v praksi pomeni, da gre za različico z oznako RTM (Release to Manufacturing), ki je že voljo vsem vodilnim proizvajalcem namiznih in prenosnih računalnikov. Kmalu pa bo novost na voljo tudi za običajne uporabnike, pri čemer naj bi se to zgodilo že 2. oktobra. To so javnosti razkrili zanesenjaki spletnega portala MyDigitalLige, ki so prečesali ESD (Electronic Software Delivery) operacijskega sistema Windows 10 build 17763. Posodobitev bodo vsi uporabniki operacijskega sistema Windows 10 širom sveta prejeli najkasneje do konca oktobra.

Kot je že poznano bo težko pričakovana posodobitev October 2018 Update uporabnikom operacijskega sistema Windows 10 prinesla številne nove možnosti in izboljšave. Med njimi pa bo nedvomno izstopal sistem umetne inteligence, ki bo »pametneje« izbral čas za ponastavitev sistema. Poleg tega bodo programerji podjetja Microsoft izboljšali način povezovanja s pametnimi mobilnimi telefoni, način upravljanja z aplikacijami, Beležnica bo po več letih prvič deležna večjih posodobitev ter zajemanje zaslonskih posnetkov bo postalo hitrejše, enostavnejše in predvsem bolj pregledno. To v praksi pomeni, da bo Windows 10 postal še boljši, kot je danes.

Posodobitev October 2018 Update bo uporabnikom licenčne kopije operacijskega sistema Windows 10 seveda na voljo povsem brezplačno. O razpoložljivosti nadgradnje nas bo obvestil operacijski sistem sam, lahko pa jo bomo sprožili tudi ročno. Več o tem pa bo seveda znanega v oktobru, natančneje 2. oktobra.


Prijavi napako v članku