Računalništvo, telefonija
27.01.2018 07:50

Deli z drugimi:

Share

Kompleti za Windows Mixed Reality po znatno nižjih cenah!

Cene potopnih naglavnih kompletov za mešano resničnost Windows Mixed Reality naj bi se letos občutno znižale!
Cene potopnih naglavnih kompletov za mešano resničnost Windows Mixed Reality naj bi se letos občutno znižale!

Pri Microsoftu so konec lanskega leta za operacijski sistem Windows 10 pripravili nadgradnjo Fall Creators, ki jo je brezplačno prejelo več kot 500 milijonov uporabnikov osebnih računalnikov širom sveta. Novost uporabnikom operacijskega sistema Windows 10 prinaša kar nekaj zanimivih novosti, med vsemi pa seveda najbolj izstopala podpora za mešano resničnost Windows Mixed Reality, ki uporabnikom omogoča združevanje resničnega sveta z navideznim. Če že dalj časa želite novo tehnologijo preizkusiti v praksi imamo odlično novico za nas. Združljivi potopni naglavni kompleti za mešano resničnost Windows Mixed Reality so odslej dostopni po precej ugodnejših maloprodajnih cenah, pri čemer se je cena pri določenih izdelkih celo razpolovila.

Medtem ko je bilo za združljivi potopni naglavni komplet za mešano resničnost Windows Mixed Reality podjetja Visor še pred dnevi na spletni trgovini Amazon treba odšteti preračunanih 362 evrov je ta sedaj na voljo že za preračunanih 192 evrov. Za enak »popust« so se odločili tudi pri podjetju HP, saj je cena njegovemu izdelku padla iz preračunanih 361 evrov na preračunanih 192 evrov. Pocenitve je bil deležen tudi naglavni komplet podjetja Acer, za katerega je sedaj treba odšteti zgolj preračunanih 176 evrov (prej 321 evrov). Potopni naglavni komplet Lenovo Explorer se je pocenil za 40 odstotkov in sicer od preračunanih 320 evrov na preračunanih 198 evrov.

Vsi modeli združljivih potopnih naglavnih kompletov za mešano resničnost Windows Mixed Reality ponujajo izris slik z ločljivostjo 1.440 x 1.440 slikovnih točk, ta pa se lahko poveča do 2.880 x 1.440 slikovnih točk. Čeprav popusti na spletnem portalu Amazon verjetno ne bodo trajali dolgo, so poznavalci prepričani, da se bo letos tem napravam cena še zniževala, saj to je edini način, ki ga imajo prodajalci na voljo za povečanje zanimanja in s tem pospešitev prodaje.


Prijavi napako v članku