Računalništvo, telefonija
23.10.2020 12:20

Deli z drugimi:

Share

Kompaktni računalnik, ki se vam bo zagotovo takoj prikupil!

Novi Acer Chromebox CXI4 se bo zagotovo prikupil tudi najzahtevnejšim!
Novi Acer Chromebox CXI4 se bo zagotovo prikupil tudi najzahtevnejšim!

Čeprav kompaktni osebni računalniki Chromebox so pogosto namenjeni manj zahtevnim uporabnikom, to nikakor ne bo držalo za nov sistem podjetja Acer. Novost s prodajno oznako Acer Chromebox CXI4 je namreč na voljo v navezi z zmogljivimi Intelovimi procesorji Core i7 desete generacije. Ti so namreč dovolj zmogljivi, da brez težav opravijo tudi z najzahtevnejšimi nalogami, zato je novi Acer Chromebox CXI4 primeren tudi za poslovna okolja.

Novi kompaktni osebni računalnik Acer Chromebox CXI4 se ponaša tudi z bogato paleto priključkov in vmesnikov. Med njimi najdemo pet priključkov USB 3.2 Gen 2, enega USB 3.2 Type-C in dve vrati HDMI. Tu najdemo tudi podporo za hitro brezžično povezavo Wi-Fi 6 (802.11ax) ter celo priključek RJ45. Opcijsko je na voljo tudi priključek VESA, kar pomeni, da lahko novi osebni računalnik Acer Chromebox CXI4 priključimo neposredno na zadnjo stranico zaslona.

Kompaktni osebni računalnik Acer Chromebox CXI4 s prednameščenim operacijskim sistemom Chrome OS bo na evropski trg prispel v prvem tromesečju naslednjega leta. Novost pričakovano ne bo poceni. Za klasično različico bo namreč treba ošteti preračunanih 569 evrov, za različico namenjeno podjetjem (Enterprise) pa 639 evrov.


Prijavi napako v članku