Strojna oprema
15.02.2007 07:04

Deli z drugimi:

Share

Kompaktni optični bralnik čekov za trgovce in finančne ustanove

Canon Europe je predstavil novo rešitev za optično branje čekov, CR-55. Kompakten in stroškovno ugoden optični bralnik je namenjen neposrednemu poslovanju s strankami v finančnih in vladnih ustanovah, trgovcem ter korporacijam. Odlikuje ga visoka hitrost branja 55 čekov na minuto.

Branje čekov, ki je bilo v preteklosti del poslovanja likvidatur, postaja vse bolj decentralizirano in se opravlja na okencih korporacij, trgovin, bančnih ustanov in farmacevtskih podjetij. Canon je na vse večje povpraševanje po kompaktnih bralnikih odgovoril z modelom CR-55 in s tem razširil svoj nabor optičnih bralnikov. Z bralnikom čekov se je prilagodil potrebi uporabnikov po majhnem in zanesljivem izdelku za konkurenčno ceno.

“CR-55 je rezultat Canonovega stalnega razvoja in inovacij na področju bralnikov ter s svojo zanesljivostjo in kompaktnostjo zapolnjuje tržno nišo,” je ob predstavitvi bralnika povedal Sean Suematsu, vodja prodaje za Evropo pri Canon Europe.

CR-55 je eden najmanjših bralnikov na trgu, meri namreč le 22,3×14 cm, znake MICR na čekih pa bere z več kot 99,5-odstotno natančnostjo. Poleg tega je uporaben pri vrsti aplikacij obdelave čekov, saj poleg črno-bele barve in sivih odtenkov podpira tudi 24-bitne barve.

Canon CR-55 je že v prodaji.


Prijavi napako v članku