Računalništvo, telefonija
20.12.2018 20:30
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kompaktna slušalka Bluetooth za zgolj 17,49 evrov

Kompaktno slušalko QCY T1C praktično ne bomo čutili v ušesu.
Kompaktno slušalko QCY T1C praktično ne bomo čutili v ušesu.

Če spremljate področje mobilnih telefonov in drugih mobilnih naprav ste zagotovo že opazili, da se proizvajalci vse boj odrekajo klasičnemu 3,5-milimetrskemu vhodu za slušalke. Ta trend se bo v prihodnje le še okrepil, saj je brezžično povezovanje precej bolj praktično od tistega s kabli. Ta se nam namreč lahko zavozla ali celo pretrga in neha delati. Brezžično povezovanje na drugi strani pa teh problemov ne pozna, zato postajajo miniaturne brezžične slušalke med uporabniki iz dneva v dan bolj priljubljene.

Če vi še nimate miniaturnih brezžičnih slušalk ali so vaše že za odpis, imamo zelo dobro novico za vas oziroma jo ima kar spletni trgovec Cafago. Ta namreč na spletni povezavi https://www.cafago.com/en/p-v5429.html?aid=novice ponuja brezžične ušesne slušalke QCY T1C po zelo nizki ceni. Trenutno namreč poteka akcijska prodaja izdelka, cena zanj pa le 17,49 evrov, kar je nedvomno zelo ugodno. Akcijska cena je na voljo le z uporabo promocijske kode »PS5429« (brez narekovajev) in sicer zgolj do konca letošnjega leta.

Čeprav je za ušesne brezžične slušalke QCY T1C treba odšteti le 17,49 evrov, smo prepričani, da boste z njimi več kot zadovoljni. Te so namreč izdelane posebej za navdušence nad glasbo in športom, saj prek povezave Bluetooth 5.0 nudijo zelo močan in stabilen signal, ki ima doseg deset metrov. Poleg tega so še peresno lahke, ergonomsko oblikovane in udobne za nošenje v ušesih. Napolnjena baterija zadošča za približno štiri do pet ur neprekinjenega delovanja, s polnilno škatlico pa jo lahko napolnimo še okoli štiri krat, kar pomeni, da bomo skupaj imeli kar 20 ur avtonomije delovanja. Novost je seveda opremljena tudi z dvema mikrofonoma ter združljiva z bogato paleto naprav, ki podpirajo brezžično povezavo Bluetooth, vključno s pametnimi mobilnimi telefoni iOS, Android in Windows Phone, tabličnimi računalniki, prenosniki in drugimi napravami.


Prijavi napako v članku