Računalništvo, telefonija
11.08.2019 08:00

Deli z drugimi:

Share

Ko dijaki in študentje iščejo inovativne IT rešitve

Ko dijaki in študentje iščejo inovativne IT rešitve
Ko dijaki in študentje iščejo inovativne IT rešitve

Letos je Comtrade Group organiziral že 23. poletno šolo EDIT, kjer se na različnih lokacijah po Sloveniji in tujini zberejo dijaki in študentje smeri računalništva. Skupaj s sodelavci Comtrade group rešujejo problematiko današnjega časa in v skupinah iščejo inovativne IT rešitve. Udeleženci so 14 dni vpleteni v prave delovne procese, na koncu pa svojo rešitev predstavijo še managementu. Za študente je to idelana priložnost, saj delajo v pravem delovnem okolju na praktičnih primerih.

V podjetju so zadovoljni, da lahko svoje znanje delijo z mladimi in jih navdušijo za delo v IT svetu. Kar nekaj sodelavcev Comtrade Gaminga je svojo karierno pot začelo z udeležbo EDIT poletne šole. EDIT je zato super priložnost, kjer lahko najdejo ter prepoznajo talent in omogočijo mladim bodočim IT profesionalcem nadaljevanje njihove karierne poti.

Več o poletni šoli si lahko preberete tu: https://www.edit.world/campuses/slovenia/

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COMTRADE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COMTRADE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Comtrade EDIT 2017: Poletna šola kot izhodišče karierne odličnosti

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COMTRADE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku