Telefoni
09.03.2019 10:50
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kitajci presenetili s telefonom Oppo F11 Pro

Oppo F11 Pro je odlična izbira za ljubitelje digitalne fotografije.
Oppo F11 Pro je odlična izbira za ljubitelje digitalne fotografije.

Kitajski proizvajalci pametnih mobilnih telefonov z vse bolj pospešenim tempom lovijo razvita podjetja z inovativnimi izdelki, ki so pogosto boljši od izvirnikov, hkrati pa tudi precej cenejši. Med njimi pa v zadnjem času izstopa podjetje Oppo, saj je predstavilo že marsikateri pametni mobilni telefon Android, ki prekaša konkurenco na celi črti. V mislih imamo tudi pred kratkim predstavljeni pametni mobilni telefon Oppo F11 Pro, ki razpolaga z dovolj zmogljivo strojno opremo za zahtevnejša opravila, hkrati pa je pisan na kožo digitalni fotografiji.

Inženirji podjetja Oppo so pametni mobilni telefon F11 Pro namreč opremili z digitalnim fotoaparatom ločljivosti 48 milijonov slikovnih točk, v pomoč pa mu je še slikovno tipalo ločljivosti pet milijonov slikovnih točk. Za zajem sebkov in opravljanje videokonferenc je na voljo izskočna kamera ločljivosti 16 milijonov slikovnih točk. To je tudi razlog, zakaj lahko pri novincu uživamo v pogledu na zaslon brez zarez, lukenj in druge “nesnage”, kar seveda nudi precej boljšo uporabniško izkušnjo.

Kot že omenjeno, nas novi Oppo F11 Pro ne bo pustil na cedilu niti pri najzahtevnejših nalogah, saj je opremljen z zmogljivim procesorjem MediaTek Helio P70, do 6 gigabajti sistemskega pomnilnika in do 128 gigabajtov vgrajenega prostora za shranjevanje podatkov. Gledanje filmskih posnetkov, dokumentov in igranje mobilnih iger bo na novincu pravi užitek, saj je za izris slik na voljo zaslon s 16,5-centimetrsko oziroma 6,5-palčno diagonalo in ločljivostjo FHD+. Dovolj dolgo avtonomijo delovanja novincu zagotavlja baterija zmogljivosti 4000 miliamper ur, ki podpira tehnologijo hitrega polnjenja. Celoto zaključuje mobilni operacijski sistem Android 9.0 Pie, ki je bil “vgrajen” v operacijski sistem Color OS podjetja Oppo za boljše delovanje naprave.

Pametni mobilni telefon Oppo F11 Pro pričakovano ni pretirano drag, trenutno pa je na prodaj na Kitajskem in v Indiji. Za najzmogljivejšo različico novosti je namreč prodajalcem treba odšteti zgolj preračunanih 315 evrov, kar je le delček cene v primerjavi s paradnimi konji priznanih proizvajalcev, saj se njihove cene celo višje od 1000 evrov.


Prijavi napako v članku

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok kartami ... Več