Telefoni
09.11.2015 07:49

Deli z drugimi:

Share

Kitajci lahko nagradijo pomnilnik iPhona na 128GB!

Nadgradnja pomnilnika mobilnika iPhone 6S je na kitajskem pravi hit!
Nadgradnja pomnilnika mobilnika iPhone 6S je na kitajskem pravi hit!

Prvi odziv na nova Applova pametna mobilna telefona iPhone 6S in iPhone 6S Plus je presegel tudi najbolj optimistične napovedi, saj so vse zaloge v marsikaterih prodajalnah pošle že v nekaj urah. Navdušenje nad novim mobilnikom podjetja Apple pa je kaj hitro minilo tiste kupce, ki so se odločili za nakup naprave, opremljene z zgolj 16 gigabajti prostora. Slednjega namreč kaj hitro zmanjka, ko uporabnik nanj naloži priljubljeno glasbo in videoposnetke ter zajame kopico videoposnetkov.

Ker uporaba pomnilniške kartice microSD pri pametnem mobilnem telefonu iPhone 6S seveda ne pride v poštev, so se nekatere kitajske trgovine domislile izjemno inovativnega prijema. Te namreč kupcem iPhone 6S ponujajo možnost nadgradnje vgrajenega pomnilnika, celotni postopek pa traja do največ eno uro. Za nadgradnjo vgrajenega pomnilnika na 64 gigabajtov je potrebno odšteti preračunanih 65 evrov, za 128 gigabajtov pomnilnika pa preračunanih 84 evrov.

Po nadgradnji pomnilnika pametnega mobilnega telefona iPhone 6S je napravo mogoče povsem normalno aktivirati in jo uporabljati kot da ne bi bila deležna predelave. Prvi podatki kažejo, da se Kitajci za tovrstno nadgradijo odločajo množično, čeprav s tem postopkom izgubijo garancijo.


Prijavi napako v članku