Računalniške komponente
RAM
16.07.2022 15:02

Deli z drugimi:

Share

Kingston FURY postal partner Ninjas In Pyjamas

Kingston Technology Europe Co LLP je najavila svoje partnerstvo z legendarno organizacijo iz sveta e-športa Ninjas in Pyjamas.
Foto: Kingston Technology
Foto: Kingston Technology

Dveletni dogovor pomeni, da je Kingston FURY postal uradni pomnilniški partner Ninjas in Pyjamas, ki zagotavlja največjo zmogljivost strojne opreme v vseh igričarskih ekipah v lasti Ninjas in Pyjamas z visoko zmogljivo linijo igričarskih pomnilnikov FURY. Poleg zagotavljanja najboljšega pomnilnika na svetu za Ninjas in Pyjamas e-športnike se bo partnerstvo osredotočilo na ustvarjanje navdihujoče vsebine in dejavnosti na družbenih medijih za globalno občinstvo Ninjas in Pyjamas.

“Igralci iger zaznajo najmanjše nedoslednosti v vsaki nastavitvi strojne opreme, zato nastavitev vedno optimiziramo, da zagotovimo vrhunske zmogljivosti. S Kingston FURY smo lahko prepričani, da izpolnjujemo najvišje zahteve in standarde za optimalne zmogljivosti v igrah. Družina pomnilnikov Kingston FURY bo nedvomno sprostila pravo moč naših športnikov,” je dejal Hicham Chahine, izvršni direktor podjetja Ninjas in Pyjamas.

Hicham je še dodal: “Kingston je spoštovana in zanesljiva blagovna znamka v panogi igričarske strojne opreme, zato smo izjemno ponosni in navdušeni, da lahko sodelujemo z njimi, da bi izboljšali zmogljivosti v igrah za vse naše športnike po vsem svetu.”

“Kingston FURY se je od ponovne predstavitve pred enim letom uveljavil kot vodilni ponudnik na področju igričarskega pomnilnika, zelo smo veseli, da lahko pozdravimo Ninjas in Pyjamas v družini Kingston,” je povedal Robert Allen, direktor marketinga v Kingston EMEA, in dodal: “Z Ninjas in Pyjamas ob naši strani lahko uspešno sodelujemo ter popeljemo znamko Kingston FURY na novo raven!”

Kingston je bil vedno ponosen in reden sponzor e-športov in se veseli partnerstva z ekipo OG v Ninjas in Pyjamas. Zavezani smo skupnosti in navdušeni nad tem, da oboževalcem Ninjas in Pyjamas ponovno predstavimo pomnilnike Kingston FURY.

Za več informacij obiščite kingston.com/gaming.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Kingston Technology
Za več informacij so vam na voljo pri Kingston Technology
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Kingston Technology? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ZEBRA SYSTEMS s.r.o.

Opavská 6230/29a, Češka, , Tel: +420 596 912 961
Kibernetska varnost oziroma dober varnostni načrt je ključen za zaščito vseh kategorij podatkov pred krajo, izgubo ali okvaro. Sem spadajo občutljivi podatki, osebno prepoznavni ... Več

Pilon AEC

Tehnološki park 21, 1000 Ljubljana, Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več
Diamantni partner

Hestia Pro d.o.o.

Rakuševa ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 421 01 70

SGERM d.o.o.

Beloruska ulica 7, 2000 Maribor, Tel: 051 651 651
Sgermobil Vam ni jasno, zakaj ponudniki mobilne telefonije na enem mestu nimajo vsega, kar bi potrebovali ob nakupu mobilnega telefona? To se sprašuje tudi podjetje Sgerm d.o.o., ... Več