Računalniške komponente
20.07.2021 13:00
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kingston FURY: pomnilniške rešitve za nove dimenzije računalništva

Kingston Fury sistemski pomnilniki so najboljši za igranje iger, saj omogočajo izkoriščanje polnih zmogljivosti in tekočega delovanja sistema.
Kingston Fury sistemski pomnilniki so najboljši za igranje iger, saj omogočajo izkoriščanje polnih zmogljivosti in tekočega delovanja sistema.
  • Kingston FURY Renegade: pomnilniki DDR4 z osvetlitvijo
  • Kingston FURY Beast: pomnilniki DDR4, DDR3 vrhunskih zmogljivosti
  • Kingston FURY Impact: majhne mere, velike zmogljivosti – DDR4, DDR3

Kingston FURY, podružnica Kingston Technology Europe Co LLP, vodilnega podjetja na področju pomnilniških izdelkov in tehnoloških rešitev, je danes najavil razpoložljivost naslednjih visoko zmogljivih pomnilnikov: Kingston FURY™ Renegade, Kingston FURY Beast in Kingston FURY Impact. Tehnološki navdušenci in igričarji lahko svojim sistemom omogočijo nadgradnjo, ki jo potrebujejo in želijo, z zmogljivimi pomnilniškimi moduli DDR4 (z osvetlitvijo ali brez) in DDR3.

Pomnilniški moduli KingstonFURY Renegade DDR4 RGB so kot nalašč za igralce iger, saj jim omogočajo izkoriščanje polnih zmogljivosti in tekočega delovanja sistema med sočasnim igranjem in predvajanjem. S hitrostmi do 4600 MHz ob nizkih latencah CL15-CL19 ter opremljeni z dinamično osvetlitvijo RGB pomnilniki Kingston FURY, prinašajo še patentirano tehnologijo Infrared Sync Technology, ki zagotavlja tekoče in sinhronizirane svetlobne učinke. Agresivna podoba hladilnih reber v črni barvi pa označuje modele Kingston FURY Renegade DDR4, ki dosegajo ultra visoke hitrosti do 5333 MHz2 ob nizkih latencah CL13-CL20. Oboji pomnilniki premorejo certifikat Intel® XMP in pomnilniške profile, ki so optimizirani za delovanje z najnovejšimi Intelovimi sistemskimi nabori – uporabnik preprosto izbere želeno nastavitev v sistemu BIOS in že uživa v izjemnih zmogljivostih. Pomnilniki so na voljo kot posamezni moduli zmogljivosti 8 do 32 GB ali v parih po 2, 4 ali 8 pomnilniških modulov z zmogljivostmi do 256 GB.

Kakšne novosti prinaša nova družina pomnilnikov FURY?

Pomnilniki Kingston FURY Beast DDR4 RGB in Kingston Beast DDR4 prinašajo pospešek zmogljivosti v igrah, obdelavi videa ali upodabljanju. Dosegajo hitrosti do 3733 MHz in latence CL15–19. Namenjeni so uporabnikom, ki ciljajo na cenovno učinkovite nadgradnje, pri čemer lahko izberejo tudi pomnilnik z osvetlitvijo Kingston FURY Beast DDR4 RGB. Na voljo so kot posamezni moduli zmogljivosti 8–32 GB ali v parih, kjer zmogljivosti dosegajo 16–128 GB. Na voljo so tudi v nizkoprofilni različici Kingston FURY Beast DDR4, kjer zmogljivosti dosegajo 4–32 GB oziroma 8–128 GB. Vsi pomnilniki premorejo tudi funkcijo samodejnega navijanja pri hitrosti 2666 MHz3 in podpirajo profile Intel XMP ter procesorje AMD Ryzen™. Na voljo so tudi različice pomnilnikov DDR3.

Prenosnikom in miniaturnim računalnikom so namenjeni pomnilniki Kingston FURY Impact SODIMM, ki jim dodajo novo dimenzijo zmogljivosti. Profili Intel XMP in podpora za proceosrje AMD Ryzen, zagotavljata, da te sisteme opremite z do 64 GB pomnilnika Kingston FURY Impact DDR4, ki se zna samodejno naviti do najvišje certificirane frekvence, do 3200 MHz3, in podpira najnovejše procesorje AMD ter Intel. Vgradnja pomnilnika je enostavna in ne zahteva posega v BIOS, pomnilniški moduli pa delujejo hladno, tiho in učinkovito, saj moduli Kingston FURY Impact DDR4 za delovanje potrebujejo napetost vsega 1.2 V. Na voljo so tudi pomnilniki vrste DDR3 s hitrostmi do 1866 MHz.

“Veseli smo, da še naprej zagotavljamo enake izjemno zmogljive pomnilnike in storitve za stranke, ki jih ljubitelji iger in zmogljivih računalnikov pričakujejo od nas,” je povedala Iwona Zalewska, vodja oddelka DRAM v Kingston EMEA in dodala: “Ne glede na to, ali razmišljate o preprosti proračunu prijazni nadgradnji ali pa ste pripravljeni maksimirati zmogljivosti svojega računalnika za vrhunsko igralno izkušnjo, ima Kingston FURY prave izdelke za vas..”

Pomnilniki iz družine Kingston FURY tako uporabnikom prinašajo najboljše iz obeh svetov: izjemne zmogljivosti in miren spanec, saj so 100-odstotno preizkušeni že v tovarni, proizvajalec pa zanje jamči z doživljenjsko garancijo in več kot 30-letnimi izkušnjami.

Za več informacij obiščite kingston.com.

Vas zanima več iz te teme?
Kingston Kingston pomnilniški moduli

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Z več kot 25 letnimi izkušnjami lahko Vibor d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. V želji uporabnikom omogočati hitrejše ... Več

GOinfo d.o.o.

Prvomajska ulica 37, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 335 07 00
GOinfo d.o.o. iz Nove Gorice je eno izmed prvih računalniških podjetij v Sloveniji, ki je razvilo lastno programsko opremo za vodenje poslovanja v proizvodnih podjetjih na PC platformi, ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35
Zlati partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več