Igre
26.05.2010 16:23
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zdaj je uradno: Killzone 3 prihaja!

Zdaj je uradno: Killzone 3 prihaja!
Zdaj je uradno: Killzone 3 prihaja!

Sonyjeva že tako ali tako slabo zadržana skrivnost, o razvoju igre Killzone 3, je bila pred dnevi znova na udaru. Namreč nekega lepega jutra je spletišče znova razburkala vest, da dotična igra prihaja, vendar je bilo tedaj še neuradno.

Seveda ne gre zameriti nikomur, ki govoricam ni verjel, ali pa vsaj malo dvomil vanje, kajti odkar smo ugledali Killzone 2, se je po internetu valilo nemalo govoric o dotični igri. Najbolj zanimive so bile tiste, ki so bile od nekega zaupnega vira iz Sonyja, ampak pustimo sedaj to, kajti Sony je ravno včeraj uradno napovedal prihod igre Killzone 3.

Zgodba, ki jo bo predstavil Killzone 3, se bo pričela takoj za koncem njegovega predhodnika. Avtorji so prav tako povedali, da bomo tokrat imeli na voljo do desetkrat večje stopnje, med katerimi bo tudi nekaj s sneženo podlago. Kakorkoli že, med novosti lahko prištejemo tudi jetpack, nekaj novih orožij in seveda podporo za 3D način.

Sony za sedaj o datumu izida še molči, vendar lahko več informacij, kot tudi prvi filmček, prikačujemo tokom igričarskega sejma E3 v sredini junija, za začetek pa si lahko ogledate prvi set uradnih sličič v naši galeriji levo.

Moramo omeniti, da bo igra ekskluzivna Playstationu 3? Ne.

Vas zanima več iz te teme?
PlayStation igre

Prijavi napako v članku