Računalništvo, telefonija
08.09.2011 06:27
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kdor ni mobilen, je »fosilen«!

Kdor ni mobilen, je »fosilen«!
Kdor ni mobilen, je »fosilen«!

Lani smo rekli »Kdor ni mobilen, je fosilen!«, letos pa ta stavek drži še bolj. Zakaj so mobilne tehnologije obnorele svet, kaj je na teh tržiščih novega in kako bodo vplivale na naše življenje v prihodnosti? V novi številki revije Računalniških novic je govora prav o mobilnih tehnologijah.

Pogledali smo, kako jih lahko uporabljamo v zasebnem, pa tudi poslovnem življenju, katere mobilne tehnologije preprosto moramo imeti, sprehodili smo se skozi mobilne operacijske sisteme, pokazali nekatere zanimive mobilne »dodatke« ter pregledali okvirno ponudbo slovenskih mobilnih operaterjev. Kot ste tega že vajeni, smo pokukali tudi v prihodnost mobilnih naprav in trende, ki jo narekujejo. Vse to v novi številki, ki je že v prodaji!

V novi številki revije vas čakajo še zanimive novice s področja računalniških in zabavnih tehnologij, uporabni računalniški triki in nasveti, opisi iger in igralnih konzol, IT izobraževanja, IT zaposlitveni oglasi, predstavitveni članki slovenskih podjetij in še bi lahko naštevali. Nova številka je že v prodaji, dobite pa jo na vseh bolje založenih prodajnih mestih revij in časopisov.
1,49 € – Se splača!

Preko spodnjega obrazca lahko naročite brezplačen ogledni izvod aktualne številke revije Računalniške novice. Vpišite svoje podatke in se prepričajte!


Prijavi napako v članku