Življenjski slog
11.04.2024 13:30

Deli z drugimi:

Share

Katere kriptovalute lahko kupite za manj kot 1 € v 2024?

Na trgu kriptovalut obstajajo številni projekti, katerih cena je nižja od 1 evra za kovanec in ki imajo običajno na voljo veliko količino kovancev. To pomeni, da lahko tudi s skromno naložbo pridobite precejšnje število kovancev. To je še posebej ugodno za začetnike pri vlaganju v kriptovalute, ki želijo začeti z majhnimi zneski, preden namenijo večje vsote denarja.

V nadaljevanju si lahko preberete katere kriptovalute lahko v predprodaji kupite že za manj kot 1 EUR.

Top 5 kriptovalut, ki jih lahko kupite za manj kot 1 € v 2024

Opredelili smo naslednje kripto projekte, ki jih lahko dobite za manj kot 1 €

  1. Dogeverse – Večverižni memecoin je v 48 urah zbral 1 milijon dolarjev!
  2. Slothana – Memecoin, ki je nastal kot upor 8-urnem delovniku!
  3. Dogecoin20 – Najboljši meme kovanec za nakup pod 1 EUR, ki je v predprodaji zbrala več kot 10 milijonov USD.
  4. 5thScape – Novi kripto projekt, ki združuje VR, AR in blockchain, zbranih 900 tisoč dolarjev v predprodaji.
  5. Sponge V2 – Novi meme kovanec ponuja 191 % donos pri stakingu. 

Najboljša kriptovaluta za nakup pod 1 EUR je odvisna od vlagateljeve nagnjenosti k tveganju in dolgoročnih ciljev. V nadaljevanju si podrobneje ogledamo vsako izmed zgoraj omenjenih kriptovalut.

1. Dogeverse – Večverižni memecoin je v 48 urah zbral 1 milijon dolarjev

Dogeverse, najnovejši memecoin, je hitro pritegnil pozornost, saj je v samo dveh dneh v predprodaji zbral izjemen milijon dolarjev. Ta novinec s simbolom $DOGEVERSE je pritegnil zanimanje navdušencev nad memi, špekulativnih vlagateljev in zagovornikov kriptovalut. Njegova edinstvena značilnost je v tem, da ima možnost več verig, kar namiguje na razvijajočo se pokrajino meme kovancev na trgu kriptovalut.

Dogeverse trenutno deluje v verigah Ethereum, BNB Smart Chain, Polygon in Avalanche, načrtuje pa razširitev na Solano in Base, zato svojim uporabnikom ponuja širše področje uporabe. Projekt se v svojem jedru vrti okoli Cosma, izmišljenega lika, ki je obdarjen z zmožnostjo potovanja po vesoljih in simbolizira interoperabilnost, ki jo omogoča Dogeverse.

Ekipa, ki stoji za projektom Dogeverse, si ga predstavlja kot potencialno uveljavljeno ime na področju kriptovalut, saj vključuje interoperabilnost, ki je ključna značilnost v vse bolj povezanem digitalnem gospodarstvu. 

Obiščite predprodajo Dogeverse

2. Slothana – Memecoin, ki je nastal kot upor 8-urnem delovniku!

Projekt Slothana, ki temelji na Solani, je nedavno v predprodaji dosegel 10 milijonov dolarjev. Od objave in začetka predprodaje je Slothana pritegnila pozornost vlagateljev in analitikov. Ta memecoin ima potencial, da postane naslednji kovanec, ki bo vlagateljem prinesel velike nagrade. 

Glavna ideja projekta Slothana se vrti okoli pisarniškega lenivca, ki je pripravljen zapustiti dolgočasno službo od 9 do 5 in začeti trgovati s kriptovalutami. Zdi se, da je projekt v izkušenih rokah, saj naj bi po ugibanjih za Slothano stali ustanovitelji žetona SMOG.

Meme kovanci, ki temeljijo na Solani, so v zadnjem času doživeli velik vzpon, njihove predprodaje pa so bile viralne in so zbrale precejšnje zneske. Zaradi uspeha Slerfa in Book of Meme strokovnjaki menijo, da bi se Slothana lahko uvrstila med najboljše memecoine, ki jih lahko dodate v svoj portfelj 2024. Slothana je oba že prehitela, saj sta v predprodaji zbrala 10 milijonov dolarjev oziroma 2 milijona dolarjev. 

Obiščite predprodajo Slothana

3. Dogecoin20 –  Najboljši meme kovanec za nakup pod 1 EUR, ki je v predprodaji zbral več kot 10 milijonov USD

Dogecoin20 je nov meme kovanec, ki gre po sledeh prvotnega Dogecoina. Medtem ko slednji za pridobitev nagrad za Dogecoin zahteva zmogljivo rudarsko strojno opremo, Dogecoin20 ponuja nagrade za vložke z več kot 100-odstotno donosnostjo. Zaradi tega je bolj privlačna možnost za vse, ki želijo vlagati v obetavno kriptovaluto pod 1 EUR.

dogecoin20 token presale

Edini način za nakup žetona DOGE20 je predprodaja, v kateri je bilo v manj kot mesecu dni od začetka predprodaje do zdaj zbranih več kot 10 milijonov dolarjev. Za nakup uporabite denarnico Ethereum, kot je MetaMask. Sprejeti so tudi kovanci ETH in USDT ter nakup s kartico. Na voljo je tudi možnost s kovanci BNB, ki pa vam onemogoča zaslužek nagrad za vložek, saj se emisije za vložek razdelijo v omrežju Ethereum.

Staking je pomemben, če kupujete predprodaje v zgodnjih fazah, ko je letni odstotek donosa visok. V času pisanja tega članka znaša 117 %, zato so nagrade za vložek odlična priložnost, da povečate svoje imetje žetonov brez dodatnih nakupov.

Obiščite predprodajo Dogecoin20

4. 5thScape – Novi kripto projekt, ki združuje VR, AR in blockchain, zbranih 900 tisoč dolarjev v predprodaji

5thScape je vznemirljiv nov kripto projekt, ki združuje razširjeno resničnost, virtualno resničnost in veriženje blokov. To vključuje igre, filme, izobraževanje in strojno opremo za navidezno resničnost. Ekipa je do zdaj napovedala pet iger VR, kot je Cage Conquest, v kateri lahko izkusite VR borbo in trening.

V okviru projekta trenutno poteka predprodaja žetonov, v kateri je bilo do zdaj zbranih že več kot 900 tisoč dolarjev. Predprodaja bo potekala v več fazah, pri čemer se bo cena v vsaki fazi zvišala. Poleg tega je kotizacijska cena za več kot 400 % višja od trenutne cene žetona. 

Svojo denarnico Ethereum, kot je MetaMask, povežite s spletnim mestom za predprodajo žetonov in za nakup uporabite ETH, MATIC, BNB, USDT ali kartico. Ko se predprodaja konča, lahko zahtevate svoje žetone. Žeton 5SCAPE se bo uporabljal za odklepanje premijskih vsebin, za spodbujanje razvijalcev in se bo uporabljal kot valuta v ekosistemu 5thScape.

Obiščite predprodajo 5th Scape

5. Sponge V2 – Novi meme kovanec ponuja 191 % donos pri stakingu

Sponge V2 je najboljša kriptovaluta pod 1 EUR, ker temelji na uspehu Sponge V1, ki je imel na vrhuncu tržno vrednost 100 milijonov USD. Da bodo stvari še bolj zanimive, bo Sponge V2 izvorni žeton dirkalne igre, ki jo je mogoče igrati za zaslužek. 

Žetone Sponge V2 lahko dobite le tako, da kupite žetone Sponge V1 in jih vložite na spletnem mestu Sponge. 

Sponge V2 token presale

Sponge V2 ima več kot 191 % stopnjo letnega donosa (APY). Pomembno je, da svoje žetone vložite čim prej, ne le zato, ker je to edini način, da pridete do žetonov V2, temveč tudi zato, ker se bo letni donos znižal, ko boste vložili več žetonov. Ker pa je na podlagi Sponge V2 Whitepaper več kot 43 % celotnega APY za vložke namenjeno nagradam za vložke, je verjetno, da bo APY za daljše časovno obdobje presegel 100 %.

Obiščite predprodajo Sponge V2

Kakšen potencial imajo kriptovalute pod 1 EUR?

Ta tržni vpogled je razvrstil številne najboljše kriptovalute pod 1 evrom v kripto industriji ta trenutek. Kot smo obširno razpravljali, je večino kriptožetonov, navedenih na tej strani, mogoče kupiti z velikim popustom – to je posledica širšega kripto medvedjega trga.

Ena izmed najboljših kriptovalut pod 1 EUR je trenutno Dogecoin20 ($DOGE20). Gre za nov meme kovanec, ki gre po sledeh prvotnega Dogecoina, le da dodaja še stavo žetonov z več kot 100-odstotnim letnim donosom. Kupite ga lahko v predprodaji, v kateri je bilo do zdaj zbranih skoraj 10 milijonov dolarjev.

Obiščite predprodajo Dogecoin20


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Finixio.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SINERGISE d.o.o.

Cvetkova ulica 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 320 61 50
Sinergise razvija geografske informacijske sisteme Slovensko podjetje Sinergise je inovativno visokotehnološko podjetje. Ukvarja se z razvojem geografskih informacijskih sistemov ... Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več