Računalništvo, telefonija
25.10.2019 17:00

Deli z drugimi:

Share

Kar na mobilniku poglejte, kdo zvoni pred vrati

.. Pametni zvonci so odlična rešitev, saj lahko v vsakem trenutku vidite, kdo zvoni pred vhodnimi vrati. Prav tako vas zvonec opozori, če se kdo pred njimi zadržuje ..
Kar na mobilniku poglejte, kdo zvoni pred vrati
Kar na mobilniku poglejte, kdo zvoni pred vrati

Ste včasih skozi kukala opazovali, kdo je obiskovalec, ki je pravkar pozvonil? Delate to še danes? Ste morda celo spraševali, kdo stoji pred vrati, preden ste jih odklenili. Ti časi so mimo. V pametne hiše so prišli pametni zvonci, ki marsikaj olajšajo. Da bi videli, kdo je pred vrati, vam ni treba niti več vstati iz udobnega naslanjača. Še več: dostop do kamere na pametnem zvoncu imate lahko kjerkoli in kadarkoli. Tudi če ste na drugem koncu sveta. Z osebo, ki stoji pred vrati, se lahko s pomočjo pametnega telefona tudi pogovarjate.

Chuango WDB-70 je pametni zvonec s kamero, ki omogoča oddaljeno spremljanje dogajanja pred vašimi vrati. Je nova pridobitev v portfelju izdelkov za pametni dom tega podjetja. Všečna oblika, pametne funkcije in enostavna uporaba so lastnosti, ki vas bodo prepričale.

Vse boste imeli pod nadzorom

Kako zadeva deluje? Ko bo obiskovalec pritisnil na gumb zvonca, boste na pametni telefon takoj prejeli obvestilo, obiskovalca boste lahko videli in z njim govorili, ne glede na to, ali boste v hiši ali kjerkoli drugje. Ker je zvonec pameten, vas prav tako opozori v primeru zaznanega gibanja. Nadzor kamere je mogoč preko namenske aplikacije Smart Doorbell, s pomočjo katere lahko kadar koli na svoj mobilnik prikličete sliko in pogledate, kaj se dogaja pred vhodnimi vrati. Brezplačna aplikacija za mobilne naprave je na voljo za oba najbolj razširjena operacijska sistema, torej tako za Android kot za iOS.

Zvonec je opremljen s Full HD kamero (1080p) s horizontalnim vidnim kotom 170 stopinj in 90-stopinjskim vertikalnim vidnim kotom, kar v praksi zadostuje, da nič ne bo ušlo vašemu očesu. Vgrajen ima tudi nočni vid, tako da ni bojazni, da obiskovalca zaradi prešibke svetlobe ne bi videli. Deluje na temperaturi od -20 do 50 stopinj Celzija, tako da temperature v Sloveniji zvoncu WDB-70 ne bodo povzročale težav.

Snemanje v oblak za odlično izkušnjo

Pametni zvonec s kamero omogoča tudi možnost snemanja v oblak, kar vam odpre nove možnosti za nepozabno uporabniško izkušnjo: omogoča namreč predvajanje posnetkov, njihov prenos in skupno rabo vsega, kar kamera zazna.

Ta odličen pametni zvonec je opremljen tudi z vodoodpornim ohišjem, ki ga ščiti pred vremenskimi dejavniki. Ob nakupu boste v paketu poleg zvonca s kamero dobili tudi omenjeno vodoodporno ohišje, poleg tega pa še regulator napajanja ter seveda navodila za uporabo.

Če morda že imate Chuangov varnostni sistem H4 Plus ali AWV Plus, lahko temu preprosto dodate še pametni zvonec WDB-70 in ostale združljive pametne senzorje, kot so senzorji gibanja ter senzorji za dim in za vodo – vse zato, da boste lahko v popolnosti uživali v svojem pametnem domu.

Več najdete na spletni strani podjetja Tech trade www.techtrade.si, kjer vam bodo tudi z veseljem svetovali in našli odgovore na vaša vprašanja.

Prednosti zvonca WDB-70:

– Omogoča ogled dogajanja in komunikacijo preko telefona, ne glede na to, kje se nahajate

– Možnost snemanja v oblak

– Vgrajena baterija omogoča do 2 uri delovanja ob izpadu električnega napajanja

– Možnost ustvarjanja uporabniških računov z različnimi pravicami


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Genis svojim partnerjem zagotavlja vrhunske storitve in informacijske rešitve za podporo pri optimizaciji poslovanja ter uvajanju novih poslovnih in vodstvenih modelov. Danes je podjetje ... Več
Zlati partner

ISKRATEL d.o.o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Iskratel vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več