Računalništvo, telefonija
19.02.2021 18:25
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kar 100 novih iger za Google Stadia

Igričarska storitev Google Stadia postaja iz dneva v dan zanimivejša!
Igričarska storitev Google Stadia postaja iz dneva v dan zanimivejša!

Če obožujete konzolne igre, potem zagotovo poznate storitev Stadia. Gre za zanimivo storitev podjetja Google, s katero namerava tehnološki velikan po vzoru storitev za pretakanje video in glasbenih vsebin spremeniti prihodnost igranja videoiger. Storitev Google Stadia je namreč na voljo povsem brezplačno, vendar z določenimi omejitvami. Različica Pro storitve podjetja Google je plačljiva, in sicer 9,99 evra mesečno oziroma 119 evrov za tako imenovan Founder’s Edition paket. Igričarski paket Founder’s Edition vsebuje napravo Chromecast Ultra za pretakanje visokoločljivih 4K in HDR vsebin, omejeno različico igralnega ploščka Night Blue, trimesečno naročnino na storitev Stadia Pro, trimesečno naročnino za prijatelja (Buddy Pass) in večjo svobodo pri izbiri uporabniškega imena.

Ker pa ljubitelji iger potrebujejo kakovostne igre, ne preseneča, zakaj so pri podjetju Google nedavno najavili, da bodo za njihovo storitev Stadia v letošnjem letu skupaj s poslovnimi partnerji pripravili skupno več kot 100 iger. Tu bo šlo za iger iz vseh področji, zato smo prepričani, da boste zagotovo našli tisto, ki vas bo prepričala. Konec meseca februarja bosta na voljo dve ekskluzivni igri, in sicer Shantae: Half-Genie Hero Ultimate Edition ter Shantae: Risky’s Revenge – Director’s Cut. V mesecu marcu lahko pričakujemo igre kot so  It came from space and ate our brains, FIFA 21 in Kaze and the Wild Masks, medtem ko bo aprila na voljo igra Judgment. Proti koncu leta pa bo na voljo še vrsta drugih nadvse zanimivih iger, kot so Killer Queen Black, Street Power Football in Hellpoint.

Da bi podjetje Google k novi igričarski storitvi privabilo še več ljubiteljev iger, so nedavno sprejeli tudi nadvse zanimivo odločitev. Ti so ljubiteljem iger namreč ponudili priložnost, da novost brezplačno preizkusijo za 30 minut. To je sicer bilo možno storiti že sedaj, vendar je bilo pred tem treba vnesti podatke o plačilni kartici. Sedaj pa lahko uporabnik prične 30 minutno poskusno obdobje brez potrebe po vnosu plačilne kartice, kar je nedvomno korak naprej na področju preizkušanja iger. Mnogi namreč niso pripravljeni vnesti podatkov o plačilni kartici, dokler niso povsem prepričani, da je storitev primerna za njih. Novost podjetja Google bo postopoma na voljo povsod po svetu.


Prijavi napako v članku